Noniii,masin käib,sõidab suht hästi,aga timmima peab veel.Overrange pole peale pannud veel,sest pole Overrange tagumist puksi,muidu suht timm,kolle ja ploki vahelist spacerit tahaksPAKKUGE!!!!!!!
Täna võiks siis masinast vist mingid pildid teha,peaks suurema düüsi panema ja siis äkki on parem.Gondleid peaks hakkama ka ehitama
Türaaa, mul pole elusees nii kahju kellestki olnud kui praegu Simonist, täiesti putsis vaatepilt oli see, jubejube, kes teab see teab. Mul see pilt siiamaani ees.. :|
Ei jah, jube, see asi liikus küll tegelt julmalt, rääkisin ka just Simoniga, tema endaga kõik enamvähem korras, ja põhjus miks see kõik juhtus oli see et ülekanne andis otsad!
kui sl see sama ülekanne sees mis sul sellel betal oli siis ei imesta üldse,et see otsad andis , kuuldes mis hääli see tegi
Nonii,masin on nii kuidas ta on.Ülekanne ei olnud sama,aga jah primary võll andis otsad.Endaga ise suht korras,rollerist sitaks kahju.Tänan kõiki kes aitasid ja kaasa tundsid Igatahes hooaja lõpetamisel näeme TEAMIGA :lol:
Sitaks kahju oli tõesti vaadata seda , järsku mingi räige sädeme pilv , järgmine asi mida nägin oli see , et sina veeresid paar ringi mäest üles poole ning siis tuli su tagaratas minu suunas nagu lennuk , mis lendas napilt mu kõrvalt äärekivisse ja sealt autosse , aga jah putita võrr kokku tagasi ilusti ja parane ise ka ära aga no oibljääd kuidas see asi liikus , täpselt nagu kuskil saksa tüüning videodes
oi blääääääää,ma vihkan hommikuid,selg on ikka reaalselt valus,kuna vanaema töötab lastehaigla traumapunktis siis kohe süsti saama,krdi tahaks magada ka öösiti :roll: