Loodan,et paneb üles üks vend,kes tegi seal.Sumpaga ei anna enam midagi teha,kahju on sellest,tõsiselt.Endast pole ka nii kahju,kui summutist
kõik oleks korras olnud kui sa oleks ühe ratta poldi veel pannud. see loksus sul ja slp murdus ka ülekanne ... aga jah, tunnen kaasa.
mkm asi ei olnud selles,ülekanne andis otsad,velg oli siiski kinni.Ennem seda olipeenestatud ju mingi nädal aega 2 velje poldiga koguaeg.
Sai täna Tallinnas käidud ja asja omasilmaga nähtud Minu versjoon miks võll pooleks murdus on selline: kuna pidurisupordit hoidis kinni õnnetuse hetkel ainult üks polt,siis üle mingi plaadi sõites põrutas nii kõvasti,et viskas pidurisupordi mootoriploki ja velje vahele, sellepärast murduski võll pooleks. Igatahes õnnelik õnnetus!
Asi ei olnud siiski minu lohakus,vaid täpselt enne,kui Arenalt lahkusime vaatasin just,et olid olemas mõlemad suporti poldid,ju siis lendas üks ära kuskile ma ei tea millal ja juhtus selline asi,
Hea et ise terveks jäid. Aga muidu jah roxidel tundub et paljudel see tagumine suppordi poldid kipuvad lahti tulema. Peale seda kui endal ka taoline õnnetus juhtus siis ikka kipub linnas sõites tihti vaatama foori taga et kas ikka poldid alles.
Ei taha halvasti öelda, aga ei ole õige kuskil nurgataguses garaazis selliseid juppe peale panna põlveotsas. Pole kasu sellest poldist sisse keerata kui keeret pole, mille muu pärast ta ikka niisama minema lendab .