mai tea kas ma saan tihenditega alla lasta seda üldse kuna mul suht ühuke papist tihend.Kus neid erinevaid alutihendeid asju olla võib?Homme uurin ka seda.
võimalik jh,kaasas ka vist pole.Lihtsalt ma arvan et mul võib see sellepärast ka paigast olla kuna ei ole orig kolb.
Sai nv siis squishi veits paremaks timitud,blokk käis alt jne.Paras ajukepp oli ikka.Lihvisime silkut pealt poolt vähemaks lihtsalt et squishi väiksemaks saada. Tihenditega ei andnud eriti mängida kuna 0,4m tihend oli ala juba ja ei taht alu tihendit panna.Päris piiri peale ei lasnud silkut kokkuvõtes,oleks võind täpselt 0,7m peale ka lasta vms aga siis oleks pidand ilmselt mitukorda silkut peale ja maha võtma.Algul stock taldrikutega erilistvahet ei olnud kuigi veits rohkem pöördes oli jne aga panini overange taldrikud peale ja siis oli vahe sees juba,läheb nrmlst kohalt nüüd suht,ei uima enam. Selle üle võiks vel viriseda et kui gaasi mingi väiksema hoopealt maha lased ja uuesti annad siis ei tule kohe laksust jõud taha vaid veits läheb aega tavaliselt vms.Aga se pole nii hull asi sellesuhtes.Kuigi kui keegi teab võib öelda millest see olla võib. Praegu valmis kõik suhteliselt,midagi teha ei vitsi hetkel rohkem. Millalgi teen normaalseid pilte ka. Amordikõrgendus asjad ka peal praegu.
Ega jah.See squishi vahe on tuntav.Camexi hiinakaga oli täpselt sama lugu.Pazawazar sõitis esimest korda,siis kui paigas polnud siis ei olnud nii äkiline.Risto pani squishi paika ja Pazawazar oleks üle kuudi pannud. Ei muidu masin on kena,aint need kohad ei meeldi kus must värv on.Edu ja paksu rahakotti siis !
eks ta ikka mõjutab jh,ise arvasin et raudselt ei muutu sittagi pärast.0,3mm saaks veel lasta phmst alla ja ma arvan et mingi vahe oleks ka vb aga ei hakka rohkem laskma ikkagi praegu. to fenchu:no mingi alla 15k läind kõik kokku.Endaarust suht vähe.
Tänane hooajavamine läks siis perse kuna paar kilti olin jõudnud sõita kui sidur laiali lendas,üks vedru lendas nahhui.Kõik ilmselt sellepärast et overrange taldrikutel pole ühte tihendit praegu kuna läks katki ja seekaitseb tolmu eest ja ei lase määret välja.Just panin uue määrde ja seda oli ikka mõnuga välja lennanud ,kõik asjad olid koos sellega mis said,Ilmselt sellepärast vedru nahui lendaski. Õnneks midagi hullu pole ainuke sitt see et vedru oli tõmmanud siduriklotsidele kriime peale. Praegu lähevad stock taldrikud peale malossi rihmaga vähemalt niikauaks kui tihendi saab,tglt uut rihma oleks ka vaja kuna see 1mm kulunud äärest. Muidu kui rihm kulunud siis võib kiirendus ka sitem olla vms?
Pole ammu kirjutand,et vahepeal sai siis mustad sidurivedrud pandud,enne olid mingi mustad küll aga mitte delta omad :roll: Asi sõidab küll praegu aga mai tea karpa tahaks vist veits timmi saada veel,tahaks suuremat düüsi proovida või siis koonukat veel suurema düüsiga. Mingit pilti ka siis.
tänud aga ei kooruma pole hakand,suht kvaliteetselt värvitud sisemised. Pole ammu sõitnud kuna jalg kipsis mingi :roll: Kohe saab lahti sellest, siis peaks esimesena asjana raskemad rullid ära ostma. Mingid korralikud pildid kuskil heas kohas peaks ka tegema veel. Muidu võimalik et tuleb üks uus r ka varsti.LIst,hind asjad head. Siis teema ka.
Seisab praegu samasseisukorras nagu varem,mingi rullid ja gaasitross sai vahepeal ära vahetatud. Kevadel müüki ka mingiaeg. Mingeid pilte peaks olema küll ma pärast vaatan.
Masin müügis! http://bike.motors24.ee/vehicles/362268 ... price.DESC Võtke ligi,juba üks huviline olemas.