Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 PILDID! ma arvan et tundub kuna ise vaatasin ka pilti et kahtlane aga lives ei ole midagi .Pole üldse jäiga peal ka et võiksgi minna.
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 PILDID! veljed räiged maasikad 8) ootan huviga mis tast lõppkokkuvõttes saab
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 PILDID! Küsimus, millega sa oma veljed+ plastikud värvisid ära? Sa võiksid siis juba selle jalgealuse plastiku+ põhjakondli ka ära värvida 8) Väga hästi sobiks niimodi 8) Praegu oleks muidu siukene toonivahe vms
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 PILDID! mm püstoliga ja tavalise autovärviga.Ja lakk peale. Ilmselt värvingi põhjaka vaatan kuidas jääb veel ja värki.Selle saab kõigelõpus teha kui kõik muu koos ja valmis. värv isegi olemas aga pean võrdlema ka veel et kas punane toon ikka sama.Peaks olema ja tundub et on aga ei tea kunagi. 8)
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 PILDID! Et veljed,sumpsi olen alla pannud,muud pole jõudnud ja saanud kokku panna mõningatel põhjustel. Sai avastatud et üks amorisimmer lekib ja läheb vahetusse,mingipäev õli ja simmerit apsse ostma.Veel sai vaadatud mis polte ja mutreid vaja ning baltcibolti ka minek.Selle taga seisab juba mõne asja kokkupanek.Veel puudu rattakoopa plastik tükk mingisugune,niiet selle taga esiosa kokkupanek kuna ilma selleta hakkab sitta sisse viskama.Tuleb sebida,siimaani pole leidnud.Muidu sai käima veel pandud masinat ja tundub ilusti töötavat. Teha ikka on veel aga suurem töö tehtud. Pilte ei viitsind teha veel kuna pole väga midagi pildistada aga palju panom tundub uute värvitud asjadega. 8)
Pole ammu su teemat lugend juba aga nagu näha pärast suurt mökutamist on ka midagi head toimunud. Suurepärane ning edu edasisel ehitamisel !
tänud,aga vahepeal sai siis igast kruvid asjad ostetud ära.Uued kuuskant variopoldid ka.Apst selle rattakoopa puuduva tüki sain ka 5euriga. Õli sai ka ära ostetud.Agip täissünt.Amordisimmer ja õli sai samuti sebitud ning ka kohe ära vahetatud. Täna sai esikondel korrektselt kinni pandud.Homme tagakondlid vast peale,midagi vb veel.Igast asju veel tehtud ei viitsi kirjutada Ja küsimus siis et tahan kaugtulle xenoni panna aga kuidas tuld saab regullida et autosi ei pimestaks? Kui asi koos phsmt ja värki siis teen korralikult puhtaks ja korralikud pildid. 8)
seal on polt vms, 8 või 10ga minuarust keerad seda ja mõlemad tuled liiguvad ss üles poole ja allapoole. Soovitan masin kokku panna ja õues seda vaadata siis. Ss saab aru ka muutumsest javärki...
aga kas nii saab et aint kaugtuli liigub?mingi et kinni hoida teist tuld vms tagant. Lähituld pole vaja absull näppida.
njaa sitt süsteem igatahes,eks ma vaatan siis. Muidu starteri juhtmed vaja ära joota mingi ja siis tagaosa kokku panna.Xenon ka veel ja siis peaks suhteliselt kõik olema.
njamh eks ma üritan kõik korralikult puhtaks ära teha.Silkoonõli oli ka olemas sellga ka mõned asjad ja kondlid kiirvahaga ära. Muidugi selge see et kui sulaks läheb siis ega ma ei hakka ootama kuni kõik kuiv vms et niikuinii sopaga testima ja siis kõik kohe sitane aga vahet pole.Sest maanteeni 2km seal.Pool teed asfalt aga ikkagi.
Vahepeal sai siis mõned kondlid peale pandud,starter ära ühendatud jne.Täna sai xenon ka veel ära ühendatud,isa aitas mingi releega panna et siis kui mootor käib ja kaugtuli sisse lülitada läheb põlema.Ei pea mingit lisalüliti porri tegema. Phmst saab kõik kokku ära panna peale põhjaka,esiteks põhjakal vaja veits auku suuremaks teha ja tahaks vist ikkagi ära värvida. :roll: Hiljem kui viitsin siis laen telefonist pildid kus sai põhjakat proovitud. Praegu mingid lambised et aimu asjast saada. Pole viitsind välja ajada kuna käru ees aga lähpäeval viib eest ära ja siiis paneb rohkem kokku ka ja teeb väljas pildid ära.
krt miks see krdi jalgeesine kondel on ka punaseks tehtud :S, ilma selleta praegu tundub palju paremini värvide poolest..
Tglt nende punaste sisekondlitega on ka suht kena,mulle meeldib punastega isegi rohkem kui mustadega.