Tänud, muidu see must r läheb ka mingi suvel müüki ära,veel ei viitsi ära müüa kuna saab sellega niikaua liigelda kui uus täiesti valmis,timmis jne.
Et siis sai täna ja pühapäev mõned tiirud tehtud masinaga ja vaadatud kuidas liigub.Timmi saamisega kerge probleem ikka.Praegu peal 4g rullid,mustad sidurivedrud(üks aste nõrgemaks keeratud vedrud) ja kollane survekas.Sai siis proovitud ka valget survekat mis algul oli aga on aru saada et see liiga nõrk. S6 strongi sai samuti proovitud ja see jällegi tundub liiga tugev.Kollasega praegu parim aga ikkagi mingi 20 pealt või vahel hiljem tõmbab jõu taha.Ise mõtlesin proovida punast survekat et äkki see paras aga ei tea kas see aitab ka. Et mis te arvate kas tasub panna punane survekas või midagi muud proovida?
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! mm, liiga pöördes ei ole alguses ? mtea , ma paneks vast vähe lahjemad sidurivedrud või raskema rulli vast .... Mis ta teeb sul alguses jms ?
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! Sidurivedrud tunduvad parajad kuna nrmlst läheb kohalt ja ei ole liiga pöördes algul lihtsalt uimab vms ja siis tuleb jõud taha,s6 strongiga oli algul haigelt pöördes värki aga jõud tuli ikka hiljem vms. Ega ta praegu selle kollase survekaga algul väga rängalt ka ei uima aga ikkagi hea ei ole.Ja vahel kui lasen gaasi tagasi ja annan uuesti siis läheb ka jälle aega et tuleks jõud,tundub et kollane ka ikka liiga pehme nagu kuna valgega oli vabsjee niimoodi et kui gaasi lahti lasin ja uuesti andsin siis ei läind üldse phmst enam pöörde aint uimas. millega see s6 medium võrdne on umbes?
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! Kui ma ei eksi siis peaks S6 medium olema võrdne malossi punasega .
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! mm njah ma tahtsingi punast proovida,ilmselt üks neist tuleb sebida ka kuskilt.
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! pane strong survekas ja vähe raskem rull, peaks suht okei olema,
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! võimalik aga samas malossi punane on ka stockiga suht sarnane minuteada.Ei ma arvan et kui tuleb mingi uus siis malossi punane. Ma proovisin strongi 6,5g rullidega mis mul olid ja see oli väga sitt ikka.Uimas phmst võinii aint ,ei kerind üldse. muidugi ma ei välista et mingid 5g rullid ja strong survekas normal on,peab mõtlema.
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! jaa ma arvan ka,pole lootustki enam timmi saada, nii palju timmind lihtsalt. Ei tglt küll saab pohhuilt. Muidu tõmme on suht nrm ja ühtlane.Võimalik saada suht liikuma isegi. EDIT:Vb proovib jh mingeid 5-5,5g rulle strong suvekaga võimalik et on hea isegi nii.
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! ei tea, täna endal vahetasin ka mediumi 3 kilo s6itnud stocki vastu. vahe on ikka sitaks tuntav...
Re: Smart49'a Aprilia SR70R 2007 HELP! stock tugevam või pehmem?Ma arvan et ma proovin esimesena 5,5g rulle strongiga kuna paljudel suht sarnane sett 70cc-ga.