Snr'i Cpi 2011 võistlusmasin

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by snr, Aug 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Re: Snr'i Cpi 2011

Kuidas kellegile ,Kelle jaoks Saaremasin , kelle jaoks Saaretiiit :D

2. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

tee siis tammepuust väntvõll sisse ja sõida ringi...

3. snr

snr New Member

925
    0
    0

+1, kui põrks sellist asja ütles, siis on küll selline tunne, et ta ei jaga sittagi...
    No, kui kaal ei mõjuta midagi, eks ma keevitan siis vana vända kepsu külge kaks raud toru ja sõidan tolle vändaga edasi. Peaks tugevam olema, raskus ju ei loe midagi. Asjapulgad raisk. :D

4. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Mingid 2 tavalist raudtoru ja materjal,millest väntvõllid tehtud,on ikka erineva tugevusega.
    Kui sa tahad,siis muidugi keevita omale selline pask kokku ja sõida,aga kui väntvõllid samast materjalist ,kuid 1 kergem,kui teine,ei mõjuta mitte midagi.
    Lugesin,et plaanid mingit Racingut vms panna selle väntvõlliga?Soovin edu ning saab näha,kuidas see sitt sul laiali lendab.

5. snr

snr New Member

925
    0
    0

Türa, sa oled ikka korras munn küll. Putsi, küsi mõne sellise inimese käest seda väntvõllide asja, kes ei tee mingeid odavaid sittu rollereid. Ja ps, sa oled pede, ära rohkem siia teemasse kirjuta, pole su paska siia vaja. Nkn sa midagi tarka ei oska öelda.
    E: Ja kui sul munnil midagi öelda on, siis PS! või tule antsla ja pane mulle korraga lõuga, et sa loll oled nagu elavpõrgu, kes lubas ka siis hambaid mul välja lüüa vms. Sööge sitta.

6. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Oioi,kõvad sõnad.Ajab lausa hirmu nahka.:D
    Idioot,pane omale racing selle väntvõlliga,tahaks hea meelega näha,kuidas see pilpaks lendab.

7. snr

snr New Member

925
    0
    0

Türa kas sa pederast ei saa aru üldse v? Sa munn siia ei postita, kirjuta psi need sitased pedelikud kommentaarid, kui tahad. Seni söö sitta loh.

8. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0

sorri,aga mis see teid torgib,mis ta selle rolleriga teeb või mis jupid paneb? see on juba tema mure,kui peakski midagi laiali lendama

9. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

piiks ja piiks
    Õpi midagi paremat ka ütlema.

10. snr

snr New Member

925
    0
    0

Käi putsi pede, oi, ei tulnudki piiks. Mine ime mu.nni kuskil loh. Ja ära kirjuta siia pedekas.

11. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36

Mul on küll Taifuunis auto keps sees ja väga edukalt töötab !

12. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0

Kuidas see sinna sobis?

13. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

Ohjumal kyll .D
    Saaretiit: MIda sa üldse haugud siin teemas, kurat kyll, vähemalt mõni teeb midagi võrreldes teistega..
    See et sa oma ap niinimetatult ülikorralikuks tegid, ega sa kohe mingi Saarehome tuuningu vana pole.. Vali sõnu kah vahepeal ja eriti kui sa ei tea asja, siis sa võiksid vaikida...

14. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Ma tegutsen koguaeg masinate kallal ning kus on kirjas,et ma oma masina ülikorralikuks tegin?Ikka esines vigu,mida parandasin,kui aega sain,aga mis läinud,see läinud.

Niiet,ära ise haugu ja eputa,et oiblää,oli suvel mitu rollut,koguaeg vahetas ja eputasid siin nii,et vähe pole sellega.Idioot.

15. miku10

miku10 Member

643
    0
    16

Normaalne projekt ! ;) Edu märkkkk

16. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36

Kuidas see sinna sobis?[/quote]
    Ohjumal kyll .D
    Saaretiit: MIda sa üldse haugud siin teemas, kurat kyll, vähemalt mõni teeb midagi võrreldes teistega..
    See et sa oma ap niinimetatult ülikorralikuks tegid, ega sa kohe mingi Saarehome tuuningu vana pole.. Vali sõnu kah vahepeal ja eriti kui sa ei tea asja, siis sa võiksid vaikida...[/quote]
    Ma tegutsen koguaeg masinate kallal ning kus on kirjas,et ma oma masina ülikorralikuks tegin?Ikka esines vigu,mida parandasin,kui aega sain,aga mis läinud,see läinud.

Niiet,ära ise haugu ja eputa,et oiblää,oli suvel mitu rollut,koguaeg vahetas ja eputasid siin nii,et vähe pole sellega.Idioot.[/quote]

Kesse vahetas ja eputas ?

17. snr

snr New Member

925
    0
    0

Tahaks ka teada.
    Aga saaretiit on pede.

18. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0

+1

19. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36

Saaretiit, sa oled siin kõva vaidleja vend ja räägid, et tal see stock vänt? Kui ta kontrollis mõlemad üle, üks on tuntavalt raskem, kui teine, siis kuidas saab olla kahel stock vändal nii suur kaaluerinevus??

20. snr

snr New Member

925
    0
    0

Kevin, ole kuss. Spetsialistid räägivad seda, mida teavad ju. :eek:
    Igatahes sai täna maalriga räägitud värvimisest veidike, ütles, et lihvi plastikud ära ja too mulle. Siis peab värvid ära ostma ja talle viima, enne muidugi ära lihvima. Homme garaazi lihvima jälle, täna läks veits sitasti ja pidin kymcot tegema...

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte