souzzi Beta Ark '98

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by souzz, Aug 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    oli mul õigus onju :D?

aga lisaõhk võib olla probleem, saite simmerid vanast plokist kenasti välja? :D

2. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Re: souzzi Beta Ark '98 PROBLEEM

oli jah, sa nõme -.-, blokk sai ilusti kokku...

3. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

võta telo vastu idikas siis tulen teen kõik korda rsk ..

4. souzz

souzz New Member

347
    0
    0

ära naljata :D
    ma magasin, reaalne on ikka magada ka päeval :Dsa polnud ainuke kes helistas koguaeg, aivo helistas mulle 9 korda, ema kolm korda ja sina ülejäänud :D

5. souzz

souzz New Member

347
    0
    0

tõsiselt ka, miks ta küünla märjaks lööb kohe?

6. henry789

henry789 Member

398
    0
    16

on sul massijuhtmed ilusti küljes, endal oli aeroxiga kunagi sama jama et küünal läks märjaks ja säde oli olemas aga käima minna ei tahtnud, nii kui starter massi juhtme külge panin läks laksust tööle.

7. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Nüüd vast ei olegi masinaga miskit.. kui vaid kondlid ja asjad peale panna.. saada kuskilt sportsumm ka muidu.. siis saab liigelda või vahetan hoopis stamperiga rally vastu.. mootor jääb mulle

8. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Ehita ise asi lõpuni valmis mitte ära otsi õnne vahetustega!

9. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    said masina tööle? milles viga oli?

10. Karl*.

Karl*. New Member

117
    0
    0
    +1 :)

11. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Nonii, nonii, masina sain lõpuks tööle. :) Kohe peaks ostma veel uued tihendid muidu.. siis uus variokaan+kickisüsteem, esipidurisupport ja vb ka nati suurem düüs.. Siis jääb vaid kõik kokku laduda - kondlid peale, juhtmestik ilusti paika panna, tuled tööle, pidurid tööle ja hakkan koolis käima. :D + sain ka omale gianelli nr-x summuti.

12. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    lahe saime tööle väga timmist ära igasmõttes vägapalju asju tahab parandamist aga algus tehtud! :)

13. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Enamus asjad korda tehtud, ootan vaid, et kondlid värvist tuleks, saad asja kokku laduda, tuled ja muud kõik asjad.

Tahtsin teada, et mis värk on, et hommikul ei lähe ilma dopkata tööle? Pärast sõidad ja tiksud 1-2h tühja, läheb kohe paugu pealt tööle.
    Teine asi, et kui panen gaasi põhja, sõidan vaikselt mingi 20meetrit ja siis järsku tõmbab haigelt.. 4g rullid, lillad sidurivedrud, s6 medium survekas.

14. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Siduurikad kangevõitu pole ? Ja tööle võib ta sul seepärast kehvasti minna , et kolvirõngad läbi äkki ? Kui ta sul üleüldse kohvi pole vms .

15. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Arvad, et on liig akanged? et haakub liiga hilja?

16. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    kui arvestada et kõik muu stock, siiss peaksid küll kanged olema jap, aga selle käimaminekuga oli mul kunagi sp-ga sama asi, et ilma topkata ei tahtnud minna, aga kui tükk aega ilma gaasi andmata tampisid siis ikka läks.( mul oli kolb ja silinder mõlemad piiks)

17. milky

milky Member

301
    0
    16
    Kas sul on automaat toores või trossiga(autotoores on suht sitt asi aj ei hiilga töökindlusega)? vaata igaksjuhuks toore teema üle, mul oli kala seal ja klapilehtede vahed selle klapiraamiga vaata üle, kui need suured siis ka ei taha minna. lillad ei tohiks kanged olla, kui kanged sidurivedrud on siis proovi tühikäiku kõrgemale ja raskemaid rullikuid(mul on üldse selline mulje jäänd, et kui tühikäik madal on siis võtab aega, et masin tirima hakkaks). Mina sain igatahes lilladega käima enda mootori, muidugi kleanaway sidur on raskem ka aga mitte oluliselt.

18. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    heh, probleemiks oli arvatavasti liiga pikk rihm, vahetan selle ära, ostan uue kollektori, vaatan, et mis värk siis selle õhuga on või miks ta kohe ei lähe tööle, dopkaga läheb ja siis terve päev käivitub ilusti, tahaks, et hommikul lööks ühe matsu ja siis töötaks, on võimalik siis, et silku on juba vanaks jäänud ja lic komp pole nii hea kui olema peaks? aga see kuidas ta edasi keris, see oli ikka ulme.

19. Karl*.

Karl*. New Member

117
    0
    0
    Sai sõitmas ka käidud...
    vabandan sita kvaliteedi pärast, suht pime oli juba ja pilt on telefoniga tehtud :S

20. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    Aku sai nüüdseks pealt ära visatud ja ostetud endale uus variokaas koos kickisüsteemiga ja uue rihma ka, mis on vähemalt õiges pikkuses..
    Kiirendus on kuidagi väga jube, sõidad ikka mingi 100m punn põhjas mingi 50kmh sees ja siis järsku tunned kuidas pöörded lähevad ülesse, alguses kohapeal seisad ja gaasi annad, siis lähevad hästi korraks pöörded hullult ülesse ja tõmbab allapoole ja sõidad 100m, siis on tunda kuda pöörded lähevad ülesse ja tuleb üle 65kmh sisse, ei ole veel tippkiirust õigesti mõõta saanud.. milles kühvel?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte