Sr 50 street poob! :S

Discussion in 'Help!' started by Norman, Juuli 12, 2010.

1. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    Ma keerasin neid kruve et nagu timmi saada, kuid ega kas need keerata sisse, välja, absoluutselt erinevust ei olnud. Survevedru on hetkel stock ehk ikkagi vaja osta uus, äkki saab jõudu lihtsalt juurde isegi kui viga selles pole? Rullikud pean kindlasti raskemad panema, kuna seda on kõrvaga juba kulda :D hetkel peaks 4.5 olema aga kas siis panna mingi 5g või 5,5 ? Mul masinasl äkkilisus kaob kui masin juba soe, siis ei saa ju asi olla sädemes, või lihtsalt mingi soojast peast säde kaob ? :|

2. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    No kümalt annab ju tooreklapp peale rikkamat segu, sellepärast ka paremini vast töötabki külmalt. Mõne aja pärast peale käivitust klapp sulgub ja annab lahjemat segu. Pakuks ikka, et segu kättesaamisega mingid probleemid. Küünalt katsetaks ka uuega asendada.

3. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    ˇKuidas ma seda segu siis timmida saan, hääle järgi ma ei ütleks nagu mingit erinevust kui neid kruve krutin, õli sega masin automaatselt. Vabakäik on mul ka täiiesti puudu, düüs ehk vaja muuta, hetkel on 70, kui ma gaasi põhja panen siis alguses hargil väga ilusti kogub pöördeid, kuid mingiaeg hakkab nagu vahele jätma, seetõttu ma ei tea kas osta suurem tüüs, või väiksem, võibolla sa väiksem tüüse vaja ümber vahetada teise vastu hoopiski :/ Öelge kõike mida võin proovida, kuigi päris uut mootorit ka lõpuks osta ei taha :D Nõel on keskmise astme peale pandud. Ja kuidas seda segu kättesaamis probleemis saaks parandada ? :eek:

4. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Miks peaksid ronima selle düüsi vahetuse kallale, samuti kruttima segukruvi? Enne ju töötas perfektselt või kuidas? Kuskil on mingi ummistus ja ei saa bensiini korralikult peale. Ja ega sa selle segukruvi kruttimisega küll midagu suur saavuta, see rohkem tühikäigu häälestamise teema. On olemas selline tark raamat nagu "Palu piibel". http://www.hot.ee/quercus/a_palu_mootorrattad.zip . Võta aega ja loe see läbi, saad mootori tööpõhimõtte selgeks ja ehk jäävad siis igasugu mõtetud lollused mootori "timmimise" juures ära.

5. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    Miks keegi ei võiks soovitada mis raskusega ma rullid ostma peaks, surveka ostan punase. Ja kuidas sa seda seletad, et ummistus on, ummistus on ainult siis, kui mootor juba soe on, külmalt kaob lampi ummistus ära ?

6. Norman

Norman New Member

56
    0
    0
    Pmts käisin poes ära ja ostsin 5,5g rullikud, sinise surveka ja NGK küünla, lähen viskan asjad ümber ja vaatan kas aitab :p 8)

Jaga seda lehte