Re: -staticu Jonway (08) mul ka 2taktiline masin, kust võtsid et neljane? (või sain midagi valesti aru?)
Re: -staticu Jonway (08) see on Yamaha Linhai ? http://www.motohobi.net seal naq jonway samasugune ? (kleebised isegi) (et midaiganes mul läks juhe kokku )
Re: -staticu Jonway (08) nii rollerile siis praegu paneks 3-4 k. Mis oleks siis mõistlik selle raha eest. kindlasti sumps, mis veel? Järgmine aasta 70 ccm...
Re: -staticu Jonway (08) ei ole kindel aga arvan et jupid sobivad samad mis keewaydele. Kiirendusest niipalju et 5 kmh pealt hakkab minema siis 30kmh peal kaob veits ära ja 45 peal hakkab uuesti minema. See ka et külmalt ei lähe üldse. Kui päeval mingi paar tundi seisnud õues on. Sõidad mingi 20 rohkem ei luba...
Re: -staticu Jonway (08) DH wildist või siis flipslide-ilt tellides 900.- koos buksiga.. Edit: Neid Linhaisid on nii 2t kui ka 4t :wink:
Re: -staticu Jonway (08) Sellist tundmatud hiinakat on suhteliselt raske tuunida kuna juppe ei ole mis oleksid kvaliteetsed jne..
Re: -staticu Jonway (08) Mootorit või? CPI-Keeway-l jne. sama mootor ju. Mootori poole pealt ei tohiks küll raskusi tulla.
Re: -staticu Jonway (08) No tegelikult on nii et kui võtta võrdluseks keeway ja aprilia mootorid on need kah täpselt samasugused.Asi on ainult sellest et keeway mootor on toodetud hiinlaste poolt aga aprilia mootor on itaalaste poolt.Mootorid on neid küll jah samad,aga ikkagi mõtetu on mingile hiinakale raha sisse lappida kuna need hakkavad sul varem või hiljem lagunema.
Re: -staticu Jonway (08) Jutt oli juppide saadavusest mitte mõtekusest. Väitsid, et juppe pole saada. On. Kõik.
Re: -staticu Jonway (08) Joo vähem. Ega Baotian ja Yamaha on ka täpselt samad. Idioot. Iseenesest roller on kena
Re: -staticu Jonway (08) nii võimalik nüüd rollerile 5000 eeku panna, ise mõtlesin et sumps ära osta Palju 70 silku maksma läheks ? tahaks peale panna ... Talvel tagant porikas minema ja aeroxi tagatuli (palju see maksab?) Ja siis arvatavasti kondleid ka tegema...
Re: -staticu Jonway (08) mul on sinuga samasugune aanus, nii et topin sulle parem, kuna sul seal niikuinii mingi ämber juba
Re: -staticu Jonway (08) Aga andke infot siis silku kohta Mõtlesin dh ka ära osta siis juba... Aga kellel tellida lasta easyst?