STC B08 tuunimine

Discussion in 'Tuuning' started by hannnoo, Sept 20, 2009.

1. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0
    ei tee plekist, sain siit rk-st yhe käest ostetud, järgmine nädal peaks kätte saama.
    aga keegi head värvilahendust pakub? hetkel selline:[​IMG] [​IMG] aga mingi jama sprey värv peal,lihvisin maha, nüüd gondlite parandused siis peaks värvimisse viima, aga ei tea veel mis värvi teha, jätta samaks? endal oli mõttes: esigondel mustaks, spidogondel mustaks, esigondlisees olev kolmnurk valge, põhjagondel must, sisegondlid valged, tagumised mustad, tagumine raam valgeks, vario kaan mustaks ja kick vänt valgeks, ning veljed valgeks. aga pakkuge häid värvilahendusi.

2. hannnoo

hannnoo New Member

30
    0
    0
    ei tee plekist, sain siit rk-st yhe käest ostetud, järgmine nädal peaks kätte saama.
    aga keegi head värvilahendust pakub? hetkel selline: http://www.upload.ee/files/304685/Foto_0279.jpg.html http://www.upload.ee/files/304693/Foto_0280.jpg.html aga mingi jama sprey värv peal,lihvisin maha, nüüd gondlite parandused siis peaks värvimisse viima, aga ei tea veel mis värvi teha, jätta samaks? endal oli mõttes: esigondel mustaks, spidogondel mustaks, esigondlisees olev kolmnurk valge, põhjagondel must, sisegondlid valged, tagumised mustad, tagumine raam valgeks, vario kaan mustaks ja kick vänt valgeks, ning veljed valgeks. aga pakkuge häid värvilahendusi.

3. try all

try all New Member

821
    0
    0
    Mina müüks üldse selle maha ja ostaks mingi parema pilli 8)

4. Janekkk

Janekkk New Member

198
    0
    0
  5. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    sellest on ailult poolteist aastat möödas, kui viimane asjalik postitus siia teemasse tekkis :roll:

6. Janekkk

Janekkk New Member

198
    0
    0
    lol uurisin , et mida postitanud olen , ja sattusin selle peale ... xD ma arvan et see polnud mina , samal päeval mängisime knk-s piljardit ja olin rolluklubis , kui mu kord oli , sõber läks sisse ja postitas suht igalepoole mingit paska :D

Jaga seda lehte