Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Arvatavasti peaksid panema kergemad rullikud, jäigemad sidurivedrud ja jäigema survevedru ( mitte ilmtingimata )
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 no kui sul on 80cc ja paned mingi next-r´i käraka alla , teeb see veel sitemaks asja ju .
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 jamh aga mis sumpsi võiks siis panna alla? üle 2500 ei taha välja käristada sumpsi peale
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Yasuni Z on rohkem stock ja sport 50cc masinate jaoks, s.t. töötab suhteliselt madalatel pööretel. Yasuni R on pigem kõvemate 50cc ja sport 70cc jaoks, s.t. töötab juba kõrgematel pööretel.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 tänan infi eest aga millist ise soovitaksid sis? kuid nagu saan ma õieti aru et z siis nagu annab kiirendust rohkem juurde et madalatel pööretel ja r siis kiirust et kõrgetel pööretel või kuidas?
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 No see rohkem oleneb silindrist. Kui sul on stock silinder, kärab Yasuni Z väga hästi, odavam ka ja värki. Kui sul millalgi plaan kõvem silku peale lükata, võid kohe R'i ka osta, ei pea pärast vahetama hakkama. Stock silku jaoks võib Yasuni R lihtsalt liiga võimsaks jääda, aga las keegi targem räägib, pärast panen puusse siin.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Minu teada ei pane sa puusse midagi. Z sobib jah paremini stock ja nõrgematele 50 silkudele, R jääb stockile kangeks.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 aga mida gianneli cr extra endast kujutab ja kas see on sittem kui yasuni z ? VÕI PAREM? jääb stocc silku vist kui vahetan siis põhiliselt vario poole pealt juppe ja koonukas ja düüs aga mis võiks siis sellise värgi puhul kõige parem sumps olla hind võiks 2500 sisse jääda
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Mina paneks nt Leovince ZX summuti, tõeliselt hea ja mõnusa madala häälega
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 endal kogemusi tollega? madalat häält tahakski mulgist saaks kah vist seda osta või? aga mis veel hea oleks?
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Minul on pikad ja väga head kogemused ZX-iga, töötas isegi sport 70cc all väga hästi Gianelli Reverse võid ka võtta, aga stockile mina ZX-ist paremat (just perf. ja hinna suhtes) ei tea..
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Gianelli Reverse on soodsama hinnaga aga ta jääb siis zx´ile alla et on halvem? ja mis hääl on gianelli reversel? on kogemusi kellegil?
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 aga kas see zx annab siis kiirust ka juurde midagi? mul praegu jookseb 75 välja aga mida arvad laser x-prost?
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 aga kas on kogemusi ka nende sumpsidega kas tasuks osta *Leovince TT ja *leovince RR andke nõu?????