Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 jamh, mul on igatahes yamaha zest 80, sest silku peal ka yamaha ja igalpool aga mul läheb ka nii 75 ja väga hea minek
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Vabandan väga,see võib tõesti olla Yamaha Zest,MBK Evolis ja Yamaha Zest täpselt samasugused
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 ja jumala püss juu;p;P ei asi tuleb veel madalam ja spidokondel läheb minema DH peale :wink:
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 eks ma kunagi nüüd teen kah ;P pilte aga muidu paraegu kondlid ümbertegemises tagatuled on pea ära sobitatud sisse;P sai just tagakondlid ümbertehtud :wink: ja tule augud sisse lõigatud nüüd veel tavalist pahtlit nattu ja siis pritspahtel ja krunt ja lähebki värvimisse homme plaanis esimesed tuled ka ära külge sobitada. Siis homme klaasriiet ka juurde osta saab põhjakondli ka madalamaks teha. undertail tuleb ka ükspäev valmis teha, sabloon sai ära tehtud juba :wink:
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 ise ka ootaks lõppu;P aga andke nõu kas lenks värvida kondlitega ühte värvi või siis mootori ja velgedega ühte?? andke ka nõu mis värvi värvida?? kas tumeroheline, tumepunane või siis tumesinine??? :wink:
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 kle andge infi kas yasuni r annaks midagi juurde stoch 80 kuupi mootor???
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 nüüd sis esituled valmis peaaegu, tagakondel kah valma, põhjakondel ka kohe, undertail sai siis täna alguse :wink: varsti saab pritspahtliga ka möllama hakkata vast
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Proovi esigondel lenksule nagu lähemale ehitada, kaota see suur tasku ära ja tagaosa rohkem kikki ülesse, amordikõrgendus ka ja üsna normaalne oleks.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Amordikõrgendus tunduks väga vale sest hetkel mootor juba sellise nurga all, et kui kõrgendus ka veel panna on see juba 90 kraadise nurga peal :lol:
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 nüüd juba muutund kah värki need suht vanad pildid aga selle see mootori nurk juba selline et originaalisdt sai juba 4 senti kõrgem amort siin mõned uuemad pildid kah siis http://fotoalbum.ee/photos/yamahajakeew ... e=lastpage
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 originaal jääb :wink: aga täna sai siis värv kah ostetud asjad said täna pritspahtlit ja nv vast krunti ja kui hästi läheb siis värv kah veel;P http://fotoalbum.ee/photos/yamahajakeeway/39433709 siin siis väike pilt kah põhjakondlist mis pritspahtlist tulnud :wink:
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Whoa, uskumatult ilus selle rolleri kohta Suuremad veljed ka alla?
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 muidu paneks aga siis peab mootoriblokki ära vahetama kuna see ei lase velge teist panna:/ esiotsa saaks veel uus hark ja värki mul oleks veljedki olemas aga mootori blokk probleem.
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 Nüüd tundub roller veelgi laiem kui tuled on kahelpool äärtes! Aga päris kena on küll selle rolleri kohta :wink:
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 isegi suht normaalseks oled teinud, poleks uskunud, et midagi nii normaalset siit tuleb. Mulle isegi meeldib Minu vanad tagatuled (L)