Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 mis värvi siis tleb ?( sry kui kuskil oli kirjas juba) mina muidu teeksgi selle täiesti valge mega kena tundub
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 madal m lenks oleks tõesti kõige kenam lenks sellele sebi käbe raha ja hangi see endale
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 aga värvi alla tuleb lähiajal värv tuleb roheline pärla ja see leista värk jah raha saan sisi kindlasti uus
Re: Sanderi Yamaha Zest projekt 2008 pool rollut värvitud nüüd :wink: mõned pildid kah siin mõni pilt veel: http://fotoalbum.ee/photos/yamahajakeew ... e=lastpage
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(mõned osad värvitud,pilte lk 9) tagaots endale kah meeldib kuid sinna nüüd oleks vaja valgeid tagatule klaase kah sisi maru hää
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(mõned osad värvitud,pilte lk 9) värv on sama nagu minu rolleril, aga edu ehitamisel ja tagaots on jah ilus !!
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(mõned osad värvitud,pilte lk 9) Aiii kurjaa minu lemmik värv (LL) Hmmm väga hea värvi valiku tegid ;*
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(mõned osad värvitud,pilte lk 9) Muidu kiivrit ei tohi värvida Eesti Seaduste kohaselt
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(mõned osad värvitud,pilte lk 9) kes keelab??? ja kes see kinni võtab et värvitud on? mul savi
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(mõned osad värvitud,pilte lk 9) nüüd hästi läheb sisi viimased kondlid kah homme krunti ja sisi lihvida ja nv saab värvida ja sisi kokku panemine ja elektroonika paika panemised jne jne..