Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(uusi pilte) nii masin nüüd enamvähem valmis et sisi pildid saab siit: http://fotoalbum.ee/photos/yamahajakeeway/sets/612859
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! ongi hea merel sõita vms :lol: parem ikka veits kui enne :wink:
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! Head tööd on tehtud küll ja enamvähem meeldib ka. Mitte meeldimise osas on süüde väiksed veljed ja esiots, aga sina tegid oma parima ja tegid seda väga hästi Kõigerohkem meeldib tagatulede lahendus, see et nad lähevad nagu kondli sisse. Hea töö (Y)
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! ja esimese velje saaks kergelt vahetada 12 vastu aga tagumise jaoks vaheta terve blokk ära too suht jama ja see esikondel kah jah:/ aga tänks muidu :wink:
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! Istmenaha vahetamise peale pole mõelnud? Näiteks valge nahk sobiks väga hästi. :wink:
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! :| :| wtf, päris soliidne näeb see välja. Mõtlesin, et jälle mingi mõttetu projekt aga lõpptulemus on küll väga hea. Värv on väga ilus ja tuled mulle meeldivad ka eriti. Sõidaks küll sellisega. Selline oldschool masin
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! olen küll mõtlend vahetamisele vaatan veel kui raha tekib siis äkki kah
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008(mõned osad värvitud,pilte lk 9) Mingis mentide antud mopeediraamatus oli kirjas, nüüd küll LE-s üles ei leia raibet.
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! Kena projekt Tagatuli on minusilmis (Y) Muidu suvel sai Le läbi loetud ja mingi õhuke raamat ka. http://nagi.ee/photos/in4r3k/8364967/in-set/135717/
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! omg mis te põete, mul kiivril 10000 kahjustust, igatpidi visatud jne, esiklaasist ei näe läbigi eriti siis visiir ei püsi sa üleval, vahel püsib, sellepärast nüüd küll pole mõtet põdeda ment pole kunagi midagi selle kohta öelnud, peaasi et oleks midagi peaümber, kasvõi rattakiiver.
Re: Sanderi Yamaha projekt 2008 VALMIS! noo suur asi nüüd see kiivri värv või ei värvin kui tahan ega see suht enda asi ma arvan. ja seal on et silmatorkav värv kiivril peab olema vms ja seda see on ja kes tuvastab et ise värvitud? ja maru suur asi kah see värv nüüd,võetakse kinni sisi las võtavad.
Re: Sanderi Yamaha selline küsimus oleks et : mis sumpa tasuks alla panna mootor muidu 80cc ja stock ja et midagi juurde kah annaks ikka ei tea kas stage 6 oleks jama?