kuule sina oma roostiga veits võimsaks jääb :wink: aga sul enda sumps enda masinale lahjaks jääb jällegi :lol:
80cc ei tohiks kuigi palju erineda 70cc malmsilindritest - samamoodi madalad pöörded ja palju väänet. Võta sumpaks näiteks Yasuni R, usun et sobib väga hästi. Igasugused Roost'id ja asjad on puhta mõttetus, kuna need sumpad hakkavad tööle nende pöörete juures, kuhuni see 80cc silinder üldsegi ei jõua..
hea tööga oled valmis saanud ikka ju Suvel kindlasti näeb seda pillli .. Aga mis sa mõtled 80cc teha ??
ma suvel proovisin gianelli exstrat aga see nagu andis tippkiirust normilt juurde ja hakkas nii 60 peale mõnusalt kiirendama aga 60 loivas sajaga :roll: aga see 100 aeroxsi oma nagu mis sellel head, kas parem kui yasuni r `?? ja kas stage 6 oleks halb mõte?
Extra leegikas piirajat polnud ? Aga jah vaja sul rullide ja vedrudega mängida. Kindlasti mitte parem kui Yasuni R , 100 aeroxi oma on noh 50cc omast suurema leegika jne. S6 oleks ka normal ma ikka arvan.
kuule sa mario ära tule siia tarka panema sa ajad seda juttu igapäev las nüüd teised annavad kah nõu veits aga 100 aeroxs kahtlen küll jah. tahaks mingi välimuselt kah head sumpsi :wink:
Sina ajad Geos tarka mina ajan siin Aga mis juttu igapäev ? Pigem oled sina see Käi see 2.5 tuhat välja saad Yasuni kätte ja teema lukus
kle ära targuta nüüd siin sina osta oma silku ära jne.tahan suu high end rollut näha juba :lol: noo mis see 2.5 kilo ära siis ei ole
tean küll jah, aga seda teemavälist juttu võiksid msnis kah rääkida või kus iganes. aga mitte teemat läbustada :wink:
Re: STC-Roller'i Yamaha Zest(paar uut PILTI) Ikka ei väsi kordamast mu LEMMIK VÄRV ja sa oled tõesti imet teinud selle rolleriga