Re: stcb08/aprilia area51 2002 Masin tegelt vägailus jah,matsu eiole pannud Natuke tööd veel on ning summuti riivab silma,muidu 5+
Re: stcb08/aprilia area51 2002 reedel tuleb uued jupid peale uus summ malossi multivari uued siduri klotsid siduri vedrud rihm rullid karpa ja survekas
Re: stcb08/aprilia area51 2002 see esimene pilt on küll herkostiilis stunt 8) muidu värvisid millega selle?sprey pintsel?
Re: stcb08/aprilia area51 2002 nii teema on vaiksesk jäänud , just ostsin malossi multivari . punase surveka ja sidurivedrud punased 5g rullid ka karbon klapilehed uus küünal ja siuri klotside vahetus
Re: stcb08/aprilia area51 2002 nonni . täna nägin sõpra ja ostsin tal treki ära pmt tutikas summ . läksime sõbraga koju . ja hakkasin tegema, lõikasin summi kinnituse ära panin 6 cm vahe toruu ja krossika silindri kinnituse . vägatipp topp jäi . keevituse vahelt läbi ei aja ega midagi . ise keevitasin a 8) panin multivari ka peale mina olen masinaga rahul 8) 8) 8)
Re: stcb08/aprilia area51 2002 kus tead ? pmt eile tuli peagu 800m ära siis sai tee otsa proovisin ringe ka pool ringi tuleb siis vajub ära
Re: stcb08/aprilia area51 2002 http://www.youtube.com/watch?v=L_cyya_9 ... ideo_title Eilne tagal laskmine Marksi poolt.
Re: stcb08/aprilia area51 2002 kurat küll , ma pean jälle harjutama hakkama , marks laseb juba niipalju , jube jube jube