Re: stcb08/ap sr street ls raudselt yle 20k esimene omanik lasi juba mingi 15k maha malossi sport on vist kaks korda kotti ka pannud . isegi sõitnud sellega hästi käis edasi kyll .
Re: stcb08/ap sr street te ajate midagi sassi see on 2007 aasta masin ma ma ei usus et niipalju on sõitetud sellega spido peal ls 7000 vb on teise masina oma aga mul pohh masin liigub kerib tagale aa uus malossi sport on
Re: stcb08/ap sr street oki täna käisin teepeal proovimas kenasti kerib tagale kellegil short kolektorit pole pakkuda
Re: stcb08/ap sr street se liikus ainult suve keskel paar päeva ja jäi seisma nyyd see on minu käes KELLEGIL SHORT KOLEKTORIT POLE PAKKUDA PIAGGIOLE
Re: stcb08/ap sr street kas selle short kollektriga selline lugu pole, et siis ei mahu karpa ära, minarelli horiz on küll nii. Kasutaja explode pani endale shorti ja tuli välja, et sellega on vaja seda uut kiike millega karpa ära mahub.
Re: stcb08/ap sr street eip piaggiole tuleb karpa tahapoole ja jääb rata peale siis oleks vaja seda ratta pealtset porikat ja asi sobib ATM sm50 pani THP ka ja sobis sitaks
Re: stcb08/ap sr street Olgu. siis küll. Vaata varuosade alt, kui seal pole siis ilmselt peaksid tellima, võta ühendust näiteks põrguvärgiga. või vaata kas camexis on kui on siis telli ära sealt. Ja kas seal kuressaares see motopood selveri juurest edasi, seal pole müügil siis?
Re: stcb08/ap sr street mu arust on igatahes normaalsed hinnad ja alati saan alla ka kui midagi ostan. pole vaja seda poodi maha teha. pruul ise veel sõidad nende tiimis
alati saab juu camexist tellida ja siis saab kah isegi alla pole motet ju koha peale tolmukoguma tellida neid.
esimene omanik lasi sellega 15k maha tema seda ei kerinud myys/vahetas õige lsig henzile edasi. ma kyll usun et see pill 20k sõitnud , sass elas igapäev rolelri otsas jne. :lol: