stcb08/vaz 2106 /1980

Discussion in 'Lugejate autod' started by stcb08, Nov 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Okei davai räägi et kuidas siis sinu arust turbo toimib.

2. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    turbo surub õhku mootorisse, tola. ja mitte minu arust, vaid nii see päriselt toimibki. ja minu arust sa oled jumalast loll.

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    hahaha ise ka said aru we? Surub õhku, siis ta peaks olema kompressor! Turbo mõte ongi, et väljalaske gaasid keerutavad kuumapoole tiivikut, see on ühenduses teise tiivikuga mis aga puhub läbi sisselaske kolektori õhku põlemiskambrisse. Nii et ära tule siia targutama!

4. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    sa oled idioot. ennem väitsid, et see paneb väljalaskegaase sisselaskesse ja nüüd hakkad vabsee teadust panema.

turbo surub õhku mootorisse nagu kompressorgi. Vahe seisneb selles, et ühte käitatakse väljalaskegaasidega ning teist mootorilt rihma/keti või mis iganes muu ülekandega, olgu või maderfaking kardaan.
    Sellist asja nagu tiivik, ei ole ei turbos ega kompressoris olemas, võid omale maximast osta selle jobannoi tiiviku ja panna näkku puhuma...

ja minu arust see teema läheb siin lukku, sest igasugune loll kes turbot pildi pealt näinud on, kipub siin suuresti sõna võtma ja teemaalgataja on täiesti vait.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte