Stevu- Aprilia Sr70R 2008 . LEITUD !

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Stevu-, Okt 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. omen

omen New Member

638
    0
    0
    Re: Stevu- Aprilia Sr70R 2008 .

tee pilti palun

2. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0

Alu keevitus pole midagi nii kallis kui uus blokk,se on mingi ajuvaba tekst, tal on blokis ainult 3cm mõra. seda saab kaane alt nimoodi keevitada et arugi ei saa.
    Valuvelgi taastatakse kastani tänaval , velje venitamine,randi taastamine,liivaprits,värvimine,lakkimine läks 1000 kokku. ja tahate ütelda ,et uus blokk on mõtekam. Kust kohast te sellist teksti võtate. Vähe tegijam vend kellel viitsimist on ei pea isegi blokki lahti kiskuma piisab ,et võtad varjo kaane maha ja varjo küljest vennike keevitab ära . vbl pead suts ise lihvima kui keevitus rihmale ette jääb kuigi ei tohiks. Kuigi ma ei mõista mis moodi se sul pooleks läks:D ise sõitsin 2-4 kesti tagal ja harashoo, aga no mul olid vist kõik varjo poldid kahm.

3. Stevu-

Stevu- New Member

686
    0
    0

ei ole, eile kui koju lükkasin kesklinnast, siis tammelinna jõudes vaatasin, et tervele blokile teeb mõra peale :D
    et pm mingi 40cm mõra , vast mõtekam uus blok osta .

4. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36

pakun et see kahjustus tuligi sellest et henzi kunagine tagalask 4 kesi andis tunda :D aga noluck, proovi korda saada :|

5. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0

Väga kahju jah:(
    Aga ma arvan et see masin on eestis kokku kõigerohkem tagal olnud:D

6. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0

Kindlasti mitte. Ma pesin kogu aja võrri ja hooldasin blokki spets vahenditega,oleksin näinud kui seal mõra. Ja usun et kui raits selle kokku pani siis oleks ka tema märkand.

7. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0

Henz hoidis küll seda masinat. Eks tee mõra tagal laskmisest tuli ka vast. Ja loomulikult poldid

8. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0

Seal oli alguses rihm, aga las põrguvärk võtab ise mingi aeg sõna

9. TUUR

TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

1,137
    9
    38

Asjal on juu siiski all Piaggio LC mootor.
    Ma võin müüa ühe mootori, aga too sissepritse oma...

Muidu jah, kurb, et nõnna läks siis =(

10. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36

Kui mina selle mootori kokkupanin,siis sai kindlasti külge pandud ka õli/veepumbarihm. Mootori pani Stevu Alpsiga ise alla,kui roller minu juurde tagai toodi ,siis õlipumpa küljes polnud ja ma küsisin Alpsilt,et kas paagis on segubensiin, mille peale Alps vastas,et on. Sellest järeldasin,et ilmselt õlipumpa külge ei tule ja sellele teemale edasi ei süvenenud vaid panin asja kokku ja käima. Tegelikult nagu välja tuleb,siis oleks pidanud süvenema küll,sest see õlipump mida sinna külge ei saanud hoiab tegelikult kinni veepumba hammasratast. Kuna seda küljes polnud,siis tuligi hammakas võllilt maha ja veepump lakkas töötamast. Stevu tegelikult kaebas juba paari päeva pärast,et mootor läheb justkui keema ja jäi jutt,et tuleb näitab masinat, aga näitama ta muidugi ei tulnud.
    Kokkuvõttes on selles loos olemas ka minu süü, ei süvenenud,et õlipump on tegelikult vajalik :oops:

11. TUUR

1,137
    9
    38

Loodame, et paagis siis oli ikka kütus õliga (Vastava kogusega) segatud kah =)

Ja nagu aru saan, siis oli õlipump eemaldatud enne Põrguvärgini (teisekordset) jõudmist...

Nüüd pole muud midagi, kui lihtsalt õlipump tagasi külge panna (ei pea ta ju midagi pumpama ja jõudu ta küll eriti maha ei võta, näpuga väga kerge vaevaga ringi aetav vidin =) ) või siis et keegi leiutab sinna mingi lisa stopperi. :p

Aganojah, plokk on ikka pooleks :lol: Eks vast liigne paisumine oli vedelikul ja ei pääesnud muidu välja kui pidi ploki pooleks lööma.

12. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0

Ma sain küll nii aru et õlipumba eemaldas põrguline, segu tehtud õieti aga iseasi kas se korduv keema minemine ei nussinud silindrit.

13. matu003

matu003 Active Member

1,112
    0
    36

mis tehtud,see tehtud,järgmine kord oled targem :p

14. TUUR

1,137
    9
    38

Mis nipiga ta pidi sinna uuesti selle õli pumba külge võluma, kui seda kaasa ei antud.

15. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36

Mina seda ei saanud eemaldada,sest kui mootor toodi kokkupanekuks,siis polnud õlipumpa küljes ja hiljem,kui toodi roller, kuhu oli stevu ja Alps mootori alla pannud ,siis seda samuti mootori küljes polnud. Minu viga, ma ei süvenenud,et tegelikult on õlipump vajalik :oops:

16. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

scooter centeris on müüa piaggio mootoripoolset plokki ja see oli kuskil 200-220 €

17. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

jaa raudselt paneb blokipoole peale migni 3k, mõtle peaga nüüd, saab tühja bloki 500-ga..

18. because

because Member

507
    0
    16

gaasiga tagale?

19. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0

jajaja. Väsitaja5000

20. -hain

-hain New Member

253
    0
    0

Blokk läheb tal vist ikka keevitusse , on ju nii stevuska?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte