Street1 Aprilia sr70 street 07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Street1, Nov 10, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Street1

Street1 Member

630
    0
    16
    Re: Street1 *Aprilia sr50 street 07* Green Power Project.

Täna tegin siis kulmud esigondliga kokku ning homsks kuivand ja saab hakata pahteldama
    Ja need on nee katkised tuled mis ma liimiga kinni panin :p

2. maittt

maittt New Member

694
    0
    0

kasutaja -red-eye- l peaks olema valgeid tagatuleklaase, saada PS, :roll:

3. heinam

heinam New Member

271
    0
    0

jah olin se värvimata tagaosaga. nüüdseks tagaosa värvitud,masin püssim kah -sai installitud yasu c16 ka 25mm karpa. vahepeal oli ka selline under:

aga nüüd on värvitud ja selline.

kõik se minu sr on minu värvitud ja ehitatud.

algul jh täitsin ära ning pärast võtsin lahti. lahti tuleb kergesti -nuga vahele ja aknguta lahti. se muhk selle saab kergelt ära kaotada. paak vett täis ja leeklambiga aja se paagimuhk kuumaks ning siis lauajupiga vajuta allapoole muhku.ilusam ta jääks küll kui on ilma muhuta ja koos nende küljekanalitega.

4. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

Mulle hakkab juba meeldima niimoodi et ,tänan nõuande eest ,et teen ka vic sellise underi koos kanalitega ,aga äkki oskad soovitada et miukest underit teha

5. 4stroke

4stroke Bännitud Bännitud

1,217
    0
    0

sa lihvisid seda underit rellakaga?

6. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

heinami oma mõtled w?

7. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

Sai mindud veel kell 12 öösel garaazi ja sai underi ja tagagondli kokkuehitus ära lõhutud ja sai siis under ja tagagondel teistmoodi kokkuehitatud, sest see variant hakkas rohkem meeldima :D

8. heinam

heinam New Member

271
    0
    0

üldiselt on se proovimise asi. aga kui soovid lihtsamini siis aeroxi oma. paigaldada on lihtne ning jääb ka ilus aga paljudel on selline juba. teine asi oleks üleni sile ja ilma muhuta. aga kanalid jäta 100% alles sest kui paned kinni ned siis on paadipõhi se tagaosa. ning kasuta ka fantaasiat. võid vaadata ka saksa ning muude riikide motorollerite foorumeid ja üldiselt sealt ned head ideed tulevadki.

üks asi veel. nimelt kui paigaldad klaasriiet siis enne klaasriide paigaldamist puuri augud alla sest se vaik läheb aukudesse ja siis jääb tugevam se klaasriie plastiku külge kinni ja aukudele pane teip teiselepoole et vaik läbi ei tuleks. ning enne paigaldamist täida augud vaiguga.

ning se teine kes küsis kas lihvin relakaga siis vastuseks jah. kui sa pole klaasriidega tegelenud siis sa eisaa aru milleks se vajalik on.

ning sellest klaasriietamisest veel et pilti vaadates on näha et sul on jäänud õhuvahed sisse sinna ühenduskohale underi ja küljegondliga. nendele kohtadele on soovitatav panna rohkem vaiku ja mingi 2-3mm klaasriideriba lõigata ja paigutada sinna.se õhuvahe on paha asi seal. kui sa hakkad lihvima siis võid sealt läbi vägakergelt lihvida ning seal õhuvahes on kinnitus 0 ning se gondli ühenduskoht hakkab mängima ning tekivad praod. enda ühenduskoha ma panin needidega kinni nagu järgmisel pildil on.

9. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

Aga nüüd on juba hilja auke teha vic ,sest ma juba paniin klaasriide ära ja homme hakkan juba pahtldama kui kuivand

10. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

Seda , et kui teha näiteks ilma muhuta sile under siis ,kas sobib sinna underisse mingi suurem täheke ja neoon tah vms?
    Või teha midagi muud sinna,
    pakkuge välja midagi 8)

11. heinam

heinam New Member

271
    0
    0

sinuasemel mina jätakski nii nagu on kui tahad lihtsamat teed minna. ehitad ainult küljegondliga kokku ja vägagi ilus jääb. las se muhk jääda ja nii nagu se under on. kui tahad raskemat siis muhk kaota ära ja selles under mis sul on sellel lõika muhuküljed ära ja nagu noh jätad need augud alles mis seal originaalis on kuhu paned võre taha. aint viid rohkem tasaseks selle muhukoha. neoone ära topi-se rohkem rullnokalik ja lapsikum.aga ise otsustad.

12. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

Kuid nüüd juba hilja vist :wink:

13. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

vaatab seda asja veel
    Mul lihtalt mõned neoonid vedelevad ,et mõtlesin kasutan ära :p

14. -kiks-

-kiks- New Member

144
    0
    0

sa teed siis siledaks selle? krt minul sama asi teostamisel alles :)

15. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

Mai tea ,vaatab veel :)
    Aga sa kaotad muhu ära ja teed underi siledaks w?

16. 4stroke

1,217
    0
    0

Mina ei tea kelle oma see oli aga see tundus naq rellakaga lihvitud:D

17. Street1

Street1 Member

630
    0
    16

See oligi heinami oma ja heinam vastas ka eespool :ning se teine kes küsis kas lihvin relakaga siis vastuseks jah. kui sa pole klaasriidega tegelenud siis sa eisaa aru milleks se vajalik on.

18. 4stroke

1,217
    0
    0

Aga see oli klaaskiud pahtel mida ta rellakaga lihvind oli juu mitte klaasriiet :roll:

19. heinam

heinam New Member

271
    0
    0

nii lolli asja ma pole veel näinud. võrdle klaasriiet ja klaaskiud pahtlit. need erinevad nii värvuse ,tugevuse ja muude asjade poolest. ning se mida ma olen seal relakaga lihvinud on 100% oma olemuselt klaasriie.sinupuhul paistab praegu et sa pole küünlavõtit ka vist käes hoidnud rääkimatta klaasriietamisest ja pahteldamisest.

20. -kiks-

-kiks- New Member

144
    0
    0

ma kaotan jah muhu 2ra, aga paaki ma ei muuda, õli paaki ei taha ära osta muidu vei? :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte