Re: Subrosa- Freedo 6 PILDIT!! ;D ;D ma ju puhas eestlane ei ole.. Selle parast ajasingi s6naid sassi...
Re: Subrosa- Freedo 6 no linnavurle, mis mölised siin, selleks on ps, ja internet ei ole selline koht, kus ennast 10korda kõvemaks meheks teha lambist ja see, et ma võru lähedal elan ei tähenda seda, et ma maakas olen. Muidugi, lihtne on klaverjatuuri peal midagi toksida, aga kui midagi veel öelda on ,siis tule võrru ja näeme siis, kes on siis "kõva mees" krdi ahv. krdi tatt, ennem, kui midagi ütlema tuled, siis võiks mõelda ennem ja minu eelmise postituse mõte oli selles, et lihtsalt inimene võiks natuke kasvada enne seda, kui märjukest puutub, sest tal on selleks ikka väga palju aega veel ees ja ma vabandan teema algataja ees sellepärast, et litsalt ma ei teadnud, et sa ei saanud aru ennem, mis kirjutasid ja tundus "natuke" naljakas see, et juba 14 aastaselt oled mingi "kõva joomamees" aga ilusat kevade algust teile
Re: Subrosa- Freedo 6 nahj ta kuhugi võru metsade vahele peab jooksma ? Kui sul midagi atsi kohta kobiseda siis roni rakverre .
Re: Subrosa- Freedo 6 PILDIT!! kindlasti kenam kui rox !! pohh et hiinakas välimuselt ilusam ( minu arvamus, netihiirod hoitke tagasi )
Re: Subrosa- Freedo 6 point on selles, et tema tuli mind lambist maakaks nimetama ja kui tahab, siis tulgu ise. ja ma arvan, et see teema on ammendatud.
Re: Subrosa- Freedo 6 Sain täna siis kiivrile kõrvaid ja sabat, Str8 grippe ja 12mm Delletro karpa. Et õhtu poole teen pilte.Aga präegust 1 pilt kiivrist, grippidest,karpast... : http://www.upload.ee/image/1188291/P1060005.JPG
Re: Subrosa- Freedo 6 minuteada sellel polegi sumpas piirajat. sumpa seest tühi! tahtsin ise ära võtta ja siis vaatasingi et ei olnud.
Re: Subrosa- Freedo 6 kui ma motohobis vaatasin siis seal otsas kohe kust ta silku külge kinnitub, mul ei läind isegi väike sõrm sealt sisse
Re: Subrosa- Freedo 6 Tellisin neid, ebay.co.uk sealt. 14 euri maksid. Tänx ) Vaatab, piirajat selles DMP summutis vist polegi. www.ebay.co.uk
Re: Subrosa- Freedo 6 normaalne võrr, kõik räägivad et hiinakas, jne laguneb hullult, sittagi ta laguneb, endal ka freedo 6 aga aint 2t mugavus 5+ ja välimusel ka eriti viga ple, pohh et peaaegu koopia aga no full koopia ple ju.Igalühel ei peaaegi sr ja rox olema.