Re: Suburbani Aerox 09 karpa 19mm minuviga , valeinfo aa muidu , head peenestamist ja tults , põske saadnagunii ollilt
Re: Suburbani Aerox 09 Kus sa seda võtad et see ei liigu ?, mingi vana video järgi vaatab :lol: :lol: , paremini ikka kui su boosta.
Re: Suburbani Aerox 09 Jee Oliver , kindlasti ma lähen sellise asja pärast patja nutma :lol: :lol: :lol: Tra .d
Re: Suburbani Aerox 09 egajah mait ütles ära, mis jupid veel peal, aga roller ei tööta korralikult: saab bena liiga palju peale ning karpast hakkab bena välja lööma. võtan karpa maha kallan tühjaks siis saab natukene sõita ja jälle sama jama. homme ostan uue vaakum klapi ja loodan et siis hakkab tööle
Re: Suburbani Aerox 09 hahaaa :lol: vaevalt..[/quote] hahaha, sa pole vist twostepi boostrit näinud. :lol:
Re: Suburbani Aerox 09 ostsin täna mulgimotost vaakum klapi ja küünla. saime kerdiga pilli tööle ka aga kurat karpa nii timmist ära et anna olla :lol: kui võimalik siis keegi võib soovitada düüsi mis originaal filtri ja 17,5 karpaga sobiks
Re: Suburbani Aerox 09 palju mulgis vaakumklapp oli ? aga muidu seda,et kui sl raha on veel , siis müü stenkule pro replica maha ja osta MHR sumps 2300ga siit , keegi müüb , oleks endal mingi alu silku siis ostaks mhri kohe ära
Re: Suburbani Aerox 09 Ära malossi sumpsi küll osta Kõige jubedam sportsummuti üldse . Mis sa oma Giannelli Shot-iga tegid ?
Re: Suburbani Aerox 09 miks malossi sitt on ? pole enne kuulnud ,et malossi sumpad sitaks oleks , põrguvärk kiidab ka taevani , ja gianelli shoti ple siin kunagi olnud , alguses oli extra ja siis ostis pro replica
Re: Suburbani Aerox 09 Malossi sumpa on iseenesest hea, aga mulle endale isiklikult selle sumpsi välimus ei meeldi. Malossi sumps on kindlasti parem kui stage6 pro replica ja giannelli extra, aga kas see mängib nii suur rolli lahjal 70cc-l? Giannelli Extra on minumeelest kõige ilusam ikka ja fittib kenasti ka 80cc-ga IMO
Re: Suburbani Aerox 09 gianelli extra on jah kõige parem sumps sellistele silkudele nagu s6 racing vms ikka veits loh peast see sharp
Re: Suburbani Aerox 09 tra oll , kui extra on bigborele paras , siis racingule peaksid next-ri või veel parem stoki alla panema replica jääb ka liiga kangeks vast , see rohkem mhr team , polini evo jaoks
Re: Suburbani Aerox 09 Ma ei viitsi siin Vainokivi teemat pasandada. Lihtsalt stock silkule lahjem giannelli (nt. next) ja 70cc giannelli (nt. extra). See on kõik lihtsalt minu arvamus, lihtsalt ei lähe mulle peale see mallossi värk. Ma ei ole mingi rollerimees ja võin vahel rolleriteemadel pange panna