Nüüd tal see töötab, aga mitte korralikult alguses natuke paugub veits vahest. Aga viga ma ei oska öelda mis tal oli...
mul sama jama aga mul on see õhuvõtu naga eemaldatud ja nüüd kui kohapealt minnes lähen siis on uimane aga kui panen näpu poolnesti ette sinna siis läheb iusti pöördese nagu vaja!!
no see oli soovitus ka mõnesmõttes sulle ma ei esitanud seda küsimusena vaid ,et äki on sul midagi sarnast viga eks ma sõnastasin valesti jah vähe!!
dh oli andree oma üldse ,näituse jaoks ainult , agaa tramaeisaa aru miks sa üldse ilma põhjagondlita ringi sõitsid või kerdi mustaga ,muarust see punane ylikena seal
Maru ilus on küll ,veljeteip vms sobib ulme hästi,aga tahtsin küsida mis seal esikondli õhuvõtu avade juures vms on nagu mingi julla vms ,kiirkinniti v? Muidu on küll täitsa ilusake
müüja annab hinna ette , mis see sinu mune sügab mis hinnaga keegi ostab ?? ei tglt kõva pill värvid kenad .. mingipäev seisiskoolieest ka .. variopolte peaksid juurde keerama
oii blae mingi nethiiro . lihsalt mainisin et müüa ei paneks mingit ulmselist hinda ... mis se sind puudutab ültse , ? kirjutasin sinu mingis fucking teemas w ?
sr70. ega keegi pole sind ostma sundinud, et sa peaksid hakkama hinna üle vinguma. Muidu präägu käib pill sitaks hästi edasi kui saab veel 24 karpa kah peale siis on normalno püss valmis.