Re: Suburbani Aerox 09 Tulid vist mulle meriväljal vastu , mingi enne kella ühte , poriluad oli ka veel küljes aeroxil. vb ei olnud sina aga suht kobe aerox tundus olevat
Re: Suburbani Aerox 09 olin jah mina tulin camexist ja porilaud oli selle p2rast et vihma kallas juu...
Re: Suburbani Aerox 09 Läksin rox´ile peale . Mingisugusel roxil olid seal liiga kerged rullid , või ongi selline setting ?
Re: Suburbani Aerox 09 Miks sa Maidu käest ei küsi , ta ju selline kõva ehitaja . Ei tea ka mis sul peal on , proovi kindalsti raskemad , see punane rox millele peale läksin sel minek parem kindalsti kui sul , kuigi Technigas sumps all .
Re: Suburbani Aerox 09 Sa oleks võinud tagatule sellise osta, kus juba suunakad ka küljes vms... sinna sisse ehitatud. Muidu aerox nagu aerox ikka Kena
Re: Suburbani Aerox 09 see ongi selline, ma ühendasin need taha ja need ei vilkunud, ning üldsegi kui mul on suunatuli sees ja ma pidurdan pole neid suundasi näha niiet ma panin originaalid tagasi
Re: Suburbani Aerox 09 Esiteks mul pole rollerit , ja see Popcorn pole minuoma :roll: M. alles väitsid ,et sinu oma ja mhr team juba camexsist tellitud jne. Endal ei hakka juba häbi sellise jutu peale ?
Re: Suburbani Aerox 09 oota unclsam sa selle munakoore ja ujumis prillidega vend, kes sinna aeroxile taha ronis?