Re: Suburbani Aerox 09 MÜÜA!! 25 KILO see on küll loll jutt et alu silku läheb kiiremini kotti, tal on rohkem pöördeid ja jõudu seega vaja tihedamini rõngast ja kolbi vahetada, aga kesta võib silku ise vabalt oma 10 000km.. Teemasse ka, et vabalt pane s6 racing too hea silku, sport pro pmst igal ühel ja see suht sama peaaegu nagu streetrace
Re: Suburbani Aerox 09 MÜÜA!! 25 KILO ma mõtlen ,et kui racing tuleb siis on hää. aga ma loodan ka ,et tuleb
Re: Suburbani Aerox 09 MÜÜA!! 25 KILO selle hinnaga diilerid ei saa , ainult mingi kohalikud enamvähem
Re: Suburbani Aerox 09 MÜÜA!! 25 KILO Täna võtsin siis bloki lahti ja saab nüüd ära puhastada. Teisip. on sünnipäev ja siis saab jupid ära tellida. Tähtaeg, milleks tahaks valmis saada on 1. mai ehk siis hooaja avamine.
Re: Suburbani Aerox 09 Nii plokk koos ja sai alla pandud, tööle veel ei jõudnud. Aga usun et homme saab tööle ka
Re: Suburbani Aerox 09 ma arvan, et tults mine nuta patja või mine osta camexist BB oleksime võinud ikka hääled ka täna ära kuulda, poiss sai hea kingi PALJU ÕNNE!
Re: Suburbani Aerox 09 Oleks võinud jah ikka täna tööle saada, aga pole mõtet kiirustada Veelkord palju õnne!
Re: Suburbani Aerox 09 konkurent ära tee nalja tults nagu oli ytles pead minema apsse ja uue 10 k alla panema. aga jh ollile õnne ! ja pill pidi käima ka juba, ilmselt oll naudib sissesõidu mõnu.
Re: Suburbani Aerox 09 see sumhr replica jääb küll kõvasti alla, too ei liigugi sul midagi a jh "gaasiga tagale" :lol: 8) Peace! aga teemasse ka, et hea töö ja sumps ja list jääb muu samaks võä ?