Re: Supra Aprilia SR50 WWW Camouflage! Alguses ma jätan stockiks silindri, vaatab kuidas edasi astub.
Re: Supra Aprilia SR50 WWW Camouflage! Ega ei tasugi enam masina kütte kulu tõsta, bensiin suht kallis juba. Õlugi odavam.
Re: Supra Aprilia SR50 WWW Camouflage! Täna ostsin Malossi variaatori rihma ja tagupiduri! EDIT: Nüüd veel kondlid vaja värvimisse viia ja esitule klaas külge panna , kõik seisab kasutaja Outsideri taga kinni , sest ta ei suvatse klaasi posti panna, vaid ajab mingit iba.
tõsi lugu.... katsetasin ka nii...sinu vana malakaga aga vastab see tõele,et see streetrace oli kinni jooksund ? :roll: muidu palju edu masinaga
Mina ostsin Malaguti stockis, ta oli väga halvas seisus, siis sai hunnik uusi juppe ostetud ja külge pandud (selle hulgas ka tutikas S6 Streetrace siku komplekt) Tegin sissesõidu 1000km sõitsin esimesed 400km 30-35km/h ja iga 3-4 kildi tagant jahutasin, ülejäänud 600km sõitsin 40-50km/h muidugi ka jahutasin.Hoidsin teda nagu oma last :lol: Täpselt kui sissesõit sai tehtud,müüsin klassivennale edasi rolleri ja siis tema värvis selle roheliseks,lükkas selle Gianelli alla, millega kadus jõud ära. Hiljem vahetas klassivend ära rolleri ja siis selle omaniku käes jooksis kotti see Streetrace. Tänud, edu läheb vaja, tegelikult on Aprilia vahepeal mõned uuendused saanud, aga hoian teid veel ootusärevuses, teen veel mõned uuendused ja siis lisan pildid! See või järgmine nädal saan hiinaka ka müüdud, sealt saab Aprilia veel korraliku rahasüsti. 8)
Ürita siis sellest Malagutist midagi ilusat teha, see omanike vahetus ei ole talle head teinud. :lol:
Pole ammu enam kirjutanud siia. Vahepeal pole viitsind rolleriga tegeleda. Nüüd sai jälle üle pika aja midagi tehtud. Pill sõidab, sees uus vario ja Malossi X-Kevlar rihm, uus vaakumklapp, uus bentsu filter Esitule toonisin ära, Carbon DMP tagatule klaasid ostsin, uue võtme lasin teha, vana läks pooleks Kondlitel krunt peal. Hetkel on huvilisi tekkind päris palju, arvatavasti läheb pill vahetusse või müün maha. Veel ei tea, mida ma otsustan ja kas müün.
Ma pidin kah pühapäeval ära müüma , aga vend lubas esmaspäeval kindlalt ära ostan , kuidagi kahtlane jutt tundub olevat. :|
Koige Naljakam sai on see , et vanaomanik Tahab ise seda tagasi osta , aga vaaata , Et sa seda pilli ei osta , mis Mina Tahan
Ma arvan, et ikkagi ostan Põltsamaa kandist endale rolleri, aga kes teab. Mis rollerit sa siis tahad kui tohib küsida ?