Supra PIAGGIO FLY 50 2T 2008

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Supra, Sept 4, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Supra

Supra Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

540
    0
    16
    Jah, oleks see müümine tänapäeval siis nii kerge.
    Muidu ma olen väga rahul enda rolleriga, aga see kondli tuuning võibolla tõesti pole kõige parem idee, kuid amorte tahaks ikkagi veidi alla lasta, sest sõites on veidi kahtlane nagu lenks on hästi üleval vms.
    Ega kui seda võrri minult enne kevadet ära ei osteta, siis jääb cruisimise pilliks, kuna kütet võtab ülivähe ja on hästi mugav. :p

2. Supra

540
    0
    16
    Kergitan teemat väikese uuendusega!
    Hooaja lõpus hakkas häirima see, et masin puterdas vahepeal ja üldse käis veidi imelikult, vaakum ei toiminud ka nagu õieti.
    Võtsin nõu kuulda ja ostsin tutika vaakumi ära. Ajasime ka masina tuppa, võtsime siis istmeboxi maha, et siis juba düüs ka vahetada ja vaatepilt oli lihtsalt hirmus! Karpa ja kõik muu oli paksu pasa kihi all!! Arvatavasti ka see oli põhjus puterdamisele, sest õhupuhasti ja kõik oli väga räpane. Puuduv põhjagondel kaitseks selle pori sattumise sinna ära, aga kahjuks pole seda ebays veel müügis näinud. Igatahes pärast mitme tunnist korrastamist ja puhastamist sai 70-ne düüs (enne oli piiratud 53-ne) ja uus vaakumklapp paigaldatud. Ikka veel on Liqui Moly hais ninas sellest möllutamisest. Sai ka kasutajalt vladusik ostetud DOPPLER S3R sport summuti, aga täna ei saanud seda peale panna, sest unustasin summuti kinnitus kolmnurga koju. Igatahes special thanks to: Rehvkulub- & Marko.

3. RehvKulub-

RehvKulub- New Member

473
    0
    0
    Pole mõtet üldse sõimusõnu hakata kvaliteedi kohta ültema.

4. Supra

540
    0
    16
    Täna sai 15km sõit tehtud ja masin sõbra juurest koju toodud. Tallinn-Tartu maantee peal autodest maha ei jäänud uue summutiga. Külateedel oli ikka väga ekstreemne sõita. Aga sai õnnelikult koju tuldud.
    Viskan siis ühe hädise pildi ka, mis ma nüüd koju jõudes tegin, saab veidi summutist ülevaadet.

5. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    Palju see asi siis välja läheb kui autodest maha ei jää maanteel?

6. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    150 pealt hakkab pooma, karpa liiga väike

7. Supra

540
    0
    16
    Ei oska täpselt öelda, spido tross on katki.. Noh päris sabas ma neil ka ei sõitnud, ikka väike vahemaa oli vahel, aga hinnaguliselt julgen öelda 85km/h. Enne stock summutiga läks 70km/h (53 düüs).

8. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Päris normaalne värk! 8)
    Edu summutiga!! :p

9. Supra

540
    0
    16
    Ma tänan!

Täna sai päris kõvasti sõidetud taburetiga ringi.
    Pill käib normaalselt edasi, aga alguses kui gaasi põhja panen, mõtleb hetke ja siis rebib edasi. Mõni päev ostan Malossi 5g rullikud ära. Seda ka, et bena andur jamab - siis kui ära tangin, näitab näidik õigesti, aga koguaeg sõites vajub näidik alla ja lõpuks täiesti 0-i ära. Ei tea kuidas korda seda andurit saada.

Päeval sai tehtud väike vale arvestus ja bensiin sai otsa. :roll:
    Sellel ajal kui ma ootasin, et mulle bena tuuakse, hakkas igav ja tegin väikese klõpsu telefoniga.

Mingi sõbrapilt.

Vahepeal võib ka nii:

Vabandan piltide halva kvaliteedi pärast, telefoni kaameral on kriimud peal.

10. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0

11. Supra

540
    0
    16
    Kuidas selline asi naerma ajab, väga närvi ajab, et see näidik 0-i ära vajub koguaeg ja siis hakkab bena tuli põlema.

12. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Pakkus sellepärast, et sa seletasid nii, nagu see tegelikult peaks olema. :D ( paned paagi täis ja siis koguaeg langeb - sõidad - kütus põleb - mootor töötab. ) :D:D

13. Supra

540
    0
    16
    Ise ei saanud arugi :lol: , okei seletan ümber asja: Tangin paagi täis, sõidan 100 meetrit ja bensiini andur vajub ära, eriti kui aukudest läbi sõidan, siis vajub veel kiiremini nulli. Kuigi bensiin on paagis alles ja ei saa nii kiirelt otsa kui näidik näitab, vot tak.

14. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Kõlab juba vähe paremini. :D:D

15. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    A see mingi Piaggio'de viga, mul oli endal samamoodi, kuni lõpuks andur üldse otsad andis :D

16. Supra

540
    0
    16
    Nii, igatahes bensiini andur oli korras,kuigi aukudest läbi sõites ja suurema põrutuse puhul vajub küll veidi alla näidik, aga lihtsalt mingi kala oli sees, et bena hirmsal kombel võttis ja ajas ka seda õhupuhastisse. Paistis, et see viga sai kah korda aetud. Homme võtan ette pikema sõidu ja eks siis paistab, kuidas masin käitub.
    Täna sai terve päev timmitud masinat ja nüüd võib enam-vähem rahul olla. Oleks veel timminud, aga terve päevaga sai selle pool liitrit, mis veel paagi põhjas oli, ära kulutatud. Natukene sai tagal ka lasta, aga ma ikka päris algaja veel pikemalt tagal laskmiseks.

17. Supra

540
    0
    16
    Täna sain Doppler S3R summuti müüdud ja tuli asemele Stage 6 Pro Replica summuti.
    Sumpa vajab keevitust kahest kohast, muidu mõlgid puuduvad.
    Müüsin, sest sõbral oli vaja kiirelt uut sumpat, et sõita ja tema vana sain peaaegu lihtsalt kauba peale.
    Tuleval nädalal külastan motopoodi ja ostan uue õhufiltri svammi, rullikud, paar düüsi ja lõpuks ka kaua oodatud spidomeetri trossi.

18. Supra

540
    0
    16
    Täna sai cn-partsis käidud ja ostetud uus õhufiltri svamm, 80-ne düüs ja kuna koha peal polnud, siis tellisin spidomeetri trossi.
    Lasin ka summuti ära keevitada ja ostsin tutikad Malossi 5g rullikud kasutajalt aimo15.
    Märkasin, et karpa tihendi olin väsinud peaga halvasti peale pannud ja paak oli tühjaks tilkunud sellepärast. :roll:
    Tulevad ka pildid, kui USB ülesse leian..

19. Supra

540
    0
    16
    Panin ikkagi stock sumpa tagasi, Pro Replica on müügis. Vahepeal sai ostetud omale veel roosad bensiinivoolikud.

Eile sai siis sellel hooajal esimest korda masin ära pestud survekaga.

Õhtul läksin tanklasse ja ohoo vaatasin, et kuked olid seal. No võtsin hoo maha ja sõitsin ilusti tankima, saatsin sõbranna maksma. Siis kui tankisin, tulid mendid tanklast välja, üks läks kuuspakk süles autosse ja teine tuli minu juurde siis ja hakkas kontrollima. Tüübid ei uskunud, et mul piirajad peal on ja lubasid silma peal hoida mul. Panin eile masina proovile ka siis, sõitsin koju niimoodi, et mul oli paagis alla liitri. (14km + tänavate vahel tuli ka natuke tiirutada) Ja jäi alles veel bensiini. :lol:

20. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    korralik öko siis kui said poole liitriga niipalju tiirutada :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte