Supra PIAGGIO FLY 50 2T 2008

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Supra, Sept 4, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Supra

Supra Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

540
    0
    16
    Ise ka imestan, aga linna vahel paarutades võtab ikka rohkem, Marko aja enda Aprilia ka pöördesse, lähme sõitma :p

2. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    no täna võiks küll :) kui linna tuled võin tulla tiirule :p

3. Supra

540
    0
    16
    Olen nüüd koolis iga päev käinud masinaga, aga kuidagi kahtlaselt palju on kütet hakanud võtma, mis võib sellist asja põhjustada? Klapilehed? Käima läheb esimesest kicki löögist või hetkega nupust ja käib ilusti muidu.
    Tipp kiirus on hetkel 70km/h täpselt, rohkem ei taha minna (hetkel stock sumpa, millel piirajad eemaldatud), ainult sport sumpaga sain tippi juurde. Kas siis võib veel mingi asi piirata? Sellised kohad nagu vario, õhupuhasti, kollektor ja karpa on üle vaadatud, ainult kollektoris ja karpast leidsin piiraja. Paar päeva sõitsin sõbra stock SR50R-iga ja sellel küll oli bena kulu ikka sitaks väiksem, kuigi käis haigelt edasi võrreldes minu fööniga. Sai natuke R-iga tagal sõitmist ka harjutada, aga Flyga on küll hetkel selline asi täiesti võimatu, mõni päev peaks S6 Pro Replica kuidagi alla aretama, asi seisab selle taga, et mingi ront kolmnurk on mul ja see ei jääks hästi hoidma.
    Aga muu üle väga ei saa viriseda, mingi pilt ka vahelduseks:

4. Supra

540
    0
    16
    Täna sai kasutajalt Marten12 ostetud Stage 6 Sport Pro silinder ilma kolvita, kui kellegil on, siis võiks pakkuda mulle 10pin 70cc kolbi.

5. Supra

540
    0
    16
    Masinat pole enam ja läheb arvelt maha kandmisele.

6. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Äkki räägid täpsemalt?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte