Suurim ebaõnn rolleriga

Discussion in 'Jutud' started by ivojoeloo, Jan 29, 2008.

1. RkChris

RkChris New Member

50
    0
    0
    Uuue rolleriga pole veel midagi juhtunud ega ei juhtu vb p2ris tykk aega kui keegi sisse ei pane või mis teeb.Vana rolluga või jummal kus tollega sai *PIIKS* mängitud.L2ksin siis mingi väikse hooga hyppese 20km/h kahekesi aga sõber oli taga yamaha DT ga ma j2in kohe seisma to hyppas mulle sumpa otsa ja sumpa oli jumala pooleks peaaegu:D siis sai to sirgeks väänatud.Aga no kylili kah päris mitu korda pantud.

2. aquacould

aquacould New Member

240
    0
    0
    ise panin 1päeval kui rolli sain kruusapeal matsu,õnneks kriime ei tulnud eriti ja gondlid jäid terveks.
    paar korda on roller teepeal seisma jäänud aga veits putitaud siis edasi sõidetud,alati olen koju jõudnud..
    Nägin yhte hullu matsu ka,mingi parm sõitis rolliga ringi täispeaga nuh,kõigepealt ajas mingi vanamuti alla,tal oli pohhui ja yritas edasi sõita,siis tuli ette sild,vana pani sillapeal matsu,sõber kysis et kas ta saab ikka sõidetud,et viib koju...ta ütles et saab kyll,lykkas gaasi põhja,aga pani sillalt vette...kutsusime abi ja aitasime tüübi veest välja....pärast sai ta oma rolleri ka kätte!Suht uus roll oli muidu mingi 300km oli sõitnud aint....

3. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    Mootor jooksis kokku

4. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Paar korda võtmeid istme alla pannud ja istme kinni löönd :lol:

5. aquacould

aquacould New Member

240
    0
    0
    oleks cpi siis saaks lahti teha!

6. aquacould

aquacould New Member

240
    0
    0
    kle,sul vedas et praegu üldse siin foorumis saad kirjudada...80km/h autosse sisse oleks kyll väga kurvalt lõppenud...

7. Pagarew

Pagarew New Member

209
    0
    0
    Kui ma ei eksi siis oli see Benito rist ja sealt pole sul koju mitte mingil juhul 2km :D
    Pigem 500m.

8. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Tuli meelde, et läksin üks kord poodi ja jätsin võtmed ette, oli 5 minta poes :D vedas täiega, et rotti ei lastud, paar tuttavat oli ka õnneks poe kõrval jämmimas.

9. Rauncc

Rauncc New Member

291
    0
    0
    mul ka 2 korda võtmed pagassi avamis võtmeauku jäänud :lol: .(statoilis).

Kõige hullem oli ette keeramine ristmikul kus suutsin ettekeerava auto tagant kõniteele pidurdada. Aitab kõvasti see kui natukenegi jälgid kõrvalteel olevaid autosi kes tahavad peateele keerata!

10. lennar

lennar New Member

352
    0
    0
    Arkis panin teooria eksami aega kinni :D
    Võtmed olid ees umbes 1 tund vähemalt :D:D
    Aga õnneks mingid sõbrad läksid näppima ja värki peale poolt tundi ;)
    Ja siis veel oma sileda taga kummiga :D
    Ja niiisama rollu kiirendust ülehinnanud ja ette sõitnud :D

11. Peebee

Peebee New Member

6
    0
    0
    Minul juhtus siis selline asi ,et sai ostetud Honda Dio proovisin esimest korda sõita ja tõmbasin kohe üle.Teist korda oli nii et sõitsin Dioga ja läksin telefon kõrva ääres kurvi.Esi ratas tõmbas kruusa peal blocki ja roller veeres alt ära ,ise rääkisin telefoniga edasi. :)

12. v-501

v-501 New Member

750
    0
    0
    kui ma tartus kokkutulekul käisin, sis kaotasin lõunakeskuse juures võtmed ära, lõpuks peksin süüteluku puruks. tagasi sõites sain veel trahvi kah :lol:

13. RkChris

RkChris New Member

50
    0
    0
    Seda ma lugesin jah.Aga miks trahvi said?

14. aquacould

aquacould New Member

240
    0
    0
    kindlasti on mentile nüüd selline operatsioon antud ,et saaks sinu"HuLLU AEROXI" kätte,ma arvan,et mentitel on muudgi teha!!!

15. McHelari

McHelari New Member

147
    0
    0
    väiksemates linnades võib küll pärast probleeme tulla :roll:

16. raygo226

raygo226 New Member

381
    0
    0
    kus tead , et 105 fööni läks ?, sõitsid mööda, jooksid tagasi vaatama ja sõitsid edasi we

17. McHelari

McHelari New Member

147
    0
    0
    lamedaid nalju väga ei oleks vaja, eks ta vast spidolt vaatas kui tal just gps rolleril ei ole.

18. raygo226

raygo226 New Member

381
    0
    0
    ma ei teindki nalja muide :wink:

19. pecimo

pecimo New Member

86
    0
    0
    mul oli nõnda ,kui proovisin sõbra rollerit (mingi sundiro oli ) ja siis garaazide vahel oli just kõik sopaaugud kinni kaetud kruusaga , ja siis läksin umbes 30 sinna suurde kruusaauku ja siis vajus esiratas poolenisti kruusa sisse ja käisin üle pea käel on siiamaani arm , aga kuradi valus oli :|

20. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    hakkasin kruusa peal kõva mmeest mängima.,see ,mingi kuu kaks tasgi ja suutsin rattad libesema panna ja siis külili panna.2 kriimu tulid (õnneks vähe) NÜÜD nüüd siis KOGEMUSE VÕRRA RIKKAM

Jaga seda lehte