Re: SV1`he Projekt Fox Parandaks engine postitust, et se ei ole wallaroo muidu, se on peugeot fox. aga jah muidu nagu näha läheb Ülol kenasti!! se video kus ta üle pani on minu filmitud :lol: nalja sai edu(tulen mingine päev vaatama) :wink:
Re: SV1`he Projekt Fox asi areneb kiirelt kuid jh nagu aru olen saand/rääkind oled siis aega läheb veel ikka ropult ! aga jõudu sulle !
Re: SV1`he Projekt Fox ega seda tööd vähe pole.Siin pole kõiki asju kah kirjas mis mõttes on. :wink: täna sai siis sadulagondel parlanksi aetud ning tsipa suuremaid kohti pahteldatud. sai tehtud ka väike sabloon amordikõrgendusele,seal tuleb veel mõelda nati kuna kui valesti teen läheb mingi ajapäras amort lihtsalt pooleks. :roll: sai hakkatud kah yhte heeblit "poleerima".
Re: SV1`he Projekt Fox väike up siis sai eile möllatud -sidekriips- keldris kella 3ni öösel. mõni pilt siis tulemustest. yks õhtu/öö veel pahteldamist ja on vormi põhipinnad pahteldatud,kuid siis tuleb teha kahe gondli kokkumine,asi peab olema väga täpne ning siis peaks olema asi valmis pritspahtli jaoks.
Re: SV1`he Projekt Fox see pole seep :lol: see on 5*5 prussi jupp,mis ennem oli amordi ja raami vahel et tõstaks tagaosa,aga paning 5*5 teise prussi hargi alla ning lasin amordi raami kyljest lahti ning siis mootor vajus alla poole ning enam pold vaja seda eist juppi ning panin selle sinna millegipärast :wink:
Re: SV1`he Projekt Fox täna sai siis kahegondli kokkuminkut tehtud nati ning yldiselt pahteldatud. Ütlen niipalju et sellist esitulede varianti ei tule :| yks tuleklaasidest on puruks,ei tea mis valemiga,see seisis mul riiulil ning kui hakasin seda ära võtma siis oli klaaskildudeks .Väga kahju on sellest,need klaasid olid liiga erilised. Nyyd yritan kuskilt semmida mingeid teisi tulesid ning mingi uue ratsinguga hakkama saada. Loodan et leian midagi sellist mis meeldib :roll: Kui kellegi tuttaval vms on selliseid tulesid,need auto omad tegelikult ning kui kellegil on myya yks või kaks sellist või keegi teab kus selliseid myya on. siis ES! Homme üritan edasi pahteldada ning saada suurema osa kahe gondli kokkuminekust valmis saada.
Re: SV1`he Projekt Fox vahepeal sai tehtu siis nati tööd ja mõni pilt siis tulemustest. Väga palju pole enam pahteldada kui jah lihvimist tuleb veel väga palju teha,kuna pritspahtel tahab kah vesiliivakat näha. Kahe gondli kokkuminekut tuleb kah veel teha nati,kuid suurem töö tehtud. tegin paar pilti kah sellest milline umbes peaks jääma tagaosa. Kahjuks ei tea millal saan jälle uuendada kuna olen päris raskelt haige hetkel. :| kuna imageshack ei tahnud mu pilte laadida siis panin pildid albusse. Pildid siis sellel lehel seekord: http://www.album.ee/album/30021253/50086282?
Re: SV1`he Projekt Fox Istuks nagu puki otsas Okei okei. ei ole midagi öelda. Eks annan täiusliku kommentaari kui masin valmis saab :wink:
Re: SV1`he Projekt Fox ei ole puruks peakstud,tglt ei tea mis juhtus et se puruks läks :| tuleb uus esitulee vaiant või väga hea oleks kui saaks samasuguse tule kuskilt,sümbolse hinna eest. eelmisel lehel on ka juttu sellest.
Re: SV1`he Projekt Fox Jõhkralt kõva projekt, seda jälgin küll suure huviga. :wink: Edu et kõik libedalt läheks!
Re: SV1`he Projekt Fox Üks kõva FOX tuleb sellest, kurb on see, et tuli katki läks. Aga head paranemist ja edukat projekti jätkamist.
Re: SV1`he Streetfight Projekt Fox Kas sul on gondlid juba klaasriidega/kiuga ära tehtud või on lihtsalt peno praegu peal, et näha kuidas tuleb? Mul endal tuleb sarnast asja hakata tegema .