Nii mingi probleem on , et äkki RK targad oskavad aidata , esiteks jõudu on nats väheks jäänud ja kui sõidad ütleme 10kmh siis käib mingi imelik hääl selline sahin v midagi ei soka väga täpselt öeldi aga nagu libiseks midagi v mdea, äkki oskab keegi aidata ?
ja täpselt täpselt, võimalik neid ka kuidagi vahetada ? ja kuidas siis , sest mul täitsa olemas teine fly clutch
Klotse eraldi ei saa vahetada, aga neid kolme laba koos klotsidega peaks saama küll. Kui sul teine sidur olemas, siis pane kohe too peale. :roll:
Ma hui mäletan enam Kunagi jäi mingis netis silm peale siduriklotsidele ja mingi spetsiaalne liim ka, et saad külge liimida need. Keegi rks tegi ka kunagi nii.
Oligi siduri jama, vahetasin surveka ja sidurivedrud ka tagasi ja masinal pole enam mingeid raginaid ega sahinaid sees
Kiirendusega on ikka mingi probleem, ennem rebis nii et sai gaasiga tagale, aga enam pole lootustki. Mis nüüd võib olla, mingi rullide jama jälle??. Ta nagu hakkab teise käiguga alles rebima..
Aga miks, äkki kolvirõngad läbi ja pluss kompressiooni pole ka phm, panen masina käega tööle kickist.. Ma vaatan vahetan need ära ja kui jama pole ka sellest siis mai tea millest see jama võib olla..
A no ma sain benelli ka käega kickist käima... Jõukadu võib küll olla rõngad ma sain aru et ostsid tutika silkukomplekti ja ei ole rolleriga sõitnud üldse :lol:
osta uued rõngad. Kui kindel pole et rõngad läbi. Võta silku ära, üks kolvirõngas ka ära. Pane kolvirõngas silindri sisse ja kui valgus tuleb hullult läbi siis kolvirõngad õhtal.