kuna sa teed juba räiget customit siis http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/1 ... 592f6c.jpg selline ehitada srr-ile tuleks küll kõvasti ehitada ja roxi bcd undertaili polegi vist varem keegi teinud srr-ile, aga ma usun,et see oleks srr-i all ülikenaa ehitaks ise, aga ei jaga seda klaaskiu ja pahtli jne teemat
see proje tekitab sees tunde nagu oli paar aastat tagasi rks,et tehti võimsaid projesid jms asju,praegu on mingid "kõvad" projed sellised et paar ledi esitulle ja kohe on võimas proje, igastahes väga võimas ettevõtmine,suht vahva ka,esihark ja esivelg vaheta ära edu!
tra vot sellised vanad mulle meeldivad kes ise ehitavad ja aretavad, RESPEKT, täielikult respekt!! välimus on nagu mega ausalt, sitaks hästi sobib kõik kokku, ja leia selle masina ehitamiseks aega, sest see praegi kindlalt top1 proje mille arengut ma ootama hakkan
mulle ka meeldib, muidu liiguvad ja seisavad iga nurga peal apriliad. see hea kui tehakse "halvematest" masinatest häid ja ilusaid... selle kohta käib pmst sama ütlus ainult vastupidi et kõikidest autodest saavad kunagi opelid, aga opelist autot ei saa kunagi.... kõikidest rolleritest saavad kunagi eagled. aga eaglest rolli ei saa kunagi, kui tegeleda ja on viitsimist raha alla laduda siis väga retspetk*
mh , tra talve üksideedest , ei mulsavi hea peaks see asi väljanägamakülla ja ulme ehitis tajooba respecti sulle .
Tee kindlasti lõpuni välja see.. MMA oli ka kõva proje, aga ma ei ole viimasel ajal korralikult lugenud tolle kohta et mis tollest saab, ta nii müüb, kui ostab teeb ise ja lammutab asju. polegi aru saada mis saab tollest. nagu jääks pooleli tundub
Mida fakki nagu mis projekt üle pika aja.Aga kuna omanik ise pole juba suvaest saati midagi postitanud on see asi ikka aktiivne?