ma arvan , et kui oleks DH peal siis oleks ikka kõvem ja mingi uipo koso spido . Muidu ega praegu ka väga si*t pole , suht ilus kümso .
Ainuke roller millel ma näen et zx on normaalse nurga all , enamusel pulk sirge nagu.. Õudsalt hakkas see tagarehv meeldima.
Ma elan kaa maal aga meil siin ikka teed kah kus rallida. Muidugi põllurallit/metsarallit jms saab kah teha vahest (karjäär on (Y)). Aga mina sinu asemel paneks kymco originaal spido ümbrise ja sinna sisse mingi lahedad kellad...
Code: Aga mina sinu asemel paneks kymco originaal spido ümbrise ja sinna sisse mingi lahedad kellad... ;) Vaatab kuidas DH jääb kui kunagi ära tellin Rehvi firma nimi on Mitas(kui keegi osta tahab) :wink: Tänud kõigile
Jamh , mitasega ole vihmaga ettevaatlik ja talvel ära imesta kui tagumine rehv lampi tühjaks läheb mudu armas kümso , tõrvandis korra nähtud kahm
Puks on madal selle pärast,et lenksuvarrast on vaja natuke pikemaks teha :wink: Eest on gondel ka puudu jah
laius on ka kuidagi väike , kuid mnuarust on valge suht ilus seal . krt , sellistele kümsodele sobib ikka see dh :wink:
Hetkel siis selline Talvel plaanis panna peale selline list: *CYL.AIRSAL 70CC SPORT *Karpa (ARRECHE) 19MM *Top racing väntvõll