See suunatule juures? selle panin nii sama sinna prooviks korra muidu,enam seda pole DH-ga ei haksanud jebima :roll:
Krt mul jäi mainimatta jah:S mõlemad on valepidi kuradi pede rehvi vahetaja ei osanud nooli ka vaadata mun :-x
aga sõida nad nii pidi siis juba siledaks. rollil ei ole vb tunda aga autol on kohe kui on algul üht pidi sõitnud ja pärast teisit alla saavad, hakkavad väristama. :wink:
Mingi juust video ka teile http://www.youtube.com/watch?v=cLmO9ovLA5k 750km ilma probleemideta läbitud,minekus midagi erilist pole aga ise olen rahul(keegi pets vend võiks ära timmida) :wink: Ma ei tea miks ta jõnkab nii :S
Kümso sai siis uue sumpa Varsti jõuab vast Kenil attacki tellimus,siis saan ka doppleri amordi peale 8)
Ja,läksi ilusti alla.Ei painutanud ega keevitanud,ainult vaja natukene seda ülemist kinnitust veel teha :wink:
Sain vahepeal kätte ken-lt kaua oodatud stage6-e trummli..Amorti ei saa ikka alla panna,kuna amordi kõrgendust polnud laos ja andis raha tagasi. :? Elektri süsteem hakkas ka jeblama, pidurit peal ei hoia,siis sõita ei saa(puterdab) ja kui tuled põlevad siis sama.Muidu töötab ilusti ja talvel peab kolvi ja rõnga ka ära vahetama,karterit ka veits modida.