Nii... sai siis tagurehv ka ära vahetuatud Eelmisel oli 11 väikest muhku sees, silmaga nähtavat ja käega tuntavat.Siis tuli ka mingipäev mõte, et panen omal istme alla paar led-i, kuna pimedas pole sinna s*ttagi näha
Nätuke aega tagasi tuli siis mõte teha omale mingi sound istmealla, et ei peaks telefoni kõlariga kuulama kui kodus pole Seega sai sõbraga ühendust võetud kes seda teemat jagab ja diil tehtud. Siis täna tegime asja ära , mitte küll lõpuni aga kõik töötab.Alumine box tuleb teha õhukindlaks , siis woofer annab ikka korralikku bassi hetkel on muusika tugevus väga viis Pildid ka :=)
Nii, logisin ka üle miljoni aasta sisse. Jah, täitsa vinge sai. Üsna vali, kuid samas kvaliteetne. Teen sulle mõnipäev bassi filtri ka vahele woofri elemendile. Istmealune õhutihedaks ning vaip peale. Leian makile ka raami ümber ilmselt. Kahju, et mul oma süsteemi pilte alles pole, oli see ju oma 6a tagasi... Jõudu sõbrake.
Vahepeal roller siis hästi ei käinud ,gaasi andes oli alguses 2-3 sek ilgelt aeglane ja siis ilge minek , siis mõtlesin et vahetan sidurivedrud ära , vahetasime ära ja siis panime tööle ja plää , ikka ei tööta ilusti.Paps võttis täna hommikul karpa lahti ja too oli ilgelt sitta täis. Nüüd töötab paremini kui varem
Eile sai pandud soundi vineerile punane vaibariie peale ja antenn korralikult külge. Sai pandud veel lüliti külge, et kui pikem seismine rolleril on siis ei pea makk helendama , muidu võtab aku tühjaks. Nüüd saab raha varsti siis hakkan värvimisele mõtlema.
Ise loodan,et sa seda oranzi värvi kombot ei tee.Sini-must on päris kena ikkagi,kui uuesti üle värvida sama värviga 8) . Aga noo,ise tead . Edu.
Arvatavasti tuleb ikka sini-must jah, võibolla muudan lihtsalt muudan mingi kondli mustaks ja mingi siniseks.
Oeh , vahepeal pole midagi kribanud siia. Vahetanud olen siit-sealt paar kulu asja ning võtsin lõpuks õlipaagi alt ära ja nüüd segan ise kütust enne septembrit tahaks ära ka värvida. Lenksu juurest pean laagri ära vahetama , too läbi omadega.
Oiiijah, eile murdus sumpa sõel ära kellel pakkuda siis võite ps-i pakkumise teha , muidu nüüd tagal juba päris tegija endaarust
ma tegin pilti ,aga mul oli välk maas ning midagi pole näha ,nüüd ajutiselt juba külge keevitatud et naabrid hommikuste sõitude peale lõugama ei hakkaks
Nii , pole kaua kirjutanud Plaan siis talvel: Esitulesse led-id panna Gondlid värvida (värv veel mõtlemisperioodis) Ees mingi laager ära vahetada et esipidurit kasutades lenks ei "loksuks". Veljed ja variokaas teha kroomvärvi. Praegu gondlid maas ja homme ühendan spido lahti millega väike tõrge oli. Võite pakkuda ka värvikombinatsiooni
Pole ammu midagi kirjutanud vahepeal teinud päris palju, puhastasin kogu süsteemi ära, gondlid värvisin ära, homme lakk peale ja siis tiptop pildid ka lähiajal. Sai talvel typhoon-iga diil tehtud ja mingisugune ilus amort ostetud natuke keevitada vaja siis istub alla ilusti. Tahtsin panna esitulle led-id sisse, nagu parktuledeks vnii aga ei pannud, kuna tuli teine idee nendega Hetkel läheb külje gondlite alla kus võre mõlemal pool sinine led. Mingipäev siis ka pildid ja värgid.