sae karpa panin peale , nüüd suts äkilisem , hea tagarattal lasta . :wink: , paar korda muiduki üle ka
Mõnikümmend meetrit ainult, kuid pole väga harjutanud ka, just siis kui hakkas välja tulema jäin mendile vahele ja siis jäi sõitmine suht vaikseks jne.
no ütleme nii, et täna harjutasin tagarattal sõitmist ja sain teada kah milleks kiiver on. praegu tuleb u 90m. mopiga
ma nata kõvem mees jälle umbes 420 meetrit, aga asja juures on üks aga. minimopeediga ja jalad nagu taga, maas.
Mina lahen noo, teen sial jumpstile ja soidan tsinsuga linna peal esirattal valeri blät tegi katki tagumise
Ma võin ju minna...mu sumps meenuta ballooni näitan seda ja siis üritan tagarattal sõita 10 cm maks tuleb ära
10 meetrit 5 minutiga? Ma harjutasin mingi tund aega ei saanud kolme meetrit ka... Lihtsalt ei saanud tasakaalu punkti kätte, või ma ei tea.. Üldse ei tulnud igatahes.
mul pole hetkel seda õiget ratast , classic naisteratas sellega ma oskan kõige paremini,tglt võiks isegi rohkem kui 2km aga parem käsi läheb lõpuks piduri näppimisest krampi