läheb jah Tänu robyle õppisin ka tagarattal sõidu perfektselt ära Ühekäega(ükskõik kummaga), pööramised, veeremine tagarattal jne Kõik jummala selge Stoppied ja asjad ka Käed lahti tuleks veel ära õppida
aga stoppit võin teha igalt kiiruselt, see on väga lihtne, mäest alla on kõige mõnusam pean veel harjutama tagarattal
Jalgrattaga on asi ülilihtne... Mul samamoodi kõik keeramised ja värgid selged. Lasen niipalju, kui viitsin või jah kuni näpp krampi läheb
w00t sellistega on hea , ise kh oma ema GT-ga , ja sitaks hea, mingi tasakaal piduriga paigas, ja 200-300 m olen sõitnud kh 300 päris pole
No ma sõidan sellise rattaga tagarattal, millel pidureid pole, esihark on kõver veits ja tagavelg on kaheksas 100m siis umbes rekord.
2m täna proovisin esimest korda elus 4nda korraga tuli 2 rohkem ei hakkanud proovima n6me ilm.. eelmised 3 tõmbas rool viltu ja kaldus kahtlaselt 2ra ja ratas maas masinaks hetkel: minsk 125cc n6me mingi nn puksülekanne ei lase eriti sõita kah tagurattal..
Proovisin kah siis sõita tagaratal. Kondlid olid maas siis oli julgem proovida. 10 minni harjutasin ja sain 10 m ära,aga see ka juhuse peale.
Nu Proovisin ka oma 50ccm yamaha aeroxsiga tagarattal Nu Oma 15m tuleb 2ra. Aga maisaa aru Kuidas te mängite tagapiduriga proovisin ka nii kui õrnalt tagakaid panen tõmbab järsku esiotsa alla ja gondlid Kilisevad:S Äkki Keegi saaks Õpetada.
Gilera Runner 200-250m umbes. Seadistus.. Stock silku kolvil üks rõngas pooleks teab misajast olnud :lol: Yasuni R 17,5 Oranzi Runneriga olen kuskil 120-130 ära saanud