täna tuli päris palju juurde juba yle 100 meetri tuleb ära parimatel kordadel ja jalad peal ikka rolleriks aprilia sr 50 street tuuninguga
tead kuidas tsinsuga on hea tagal llasta we??...Paned jalad maha...tõstad esiotsa õhku ning siis jooksed jalad maas ning esiots õhus :lol: saab nii kaua lasta kuni joosta jõuad :lol:
mida te seletate, pedak laseb kymco agilitiga tagarattal niikaua kui paagis kütust jätkub, PS see kymco on pool aastat järjest ainult hoora saanud ja ei liigu absoluutselt,.
freedo1-ga võib igaüks lasta, poolteist aastat tagasi juba mõned vennad siin üle tõmmanud. freedo on väike ja kaalu pole ollagi.
Üle saab küll tõmmata jah aga tsinsuga suht jube lasta. Olen proovind ühe omaga, Saad otsa püsti, hakkad gaasiga mängima, vajutad luti põhja aga kerima hakkab alles mingi 2 sekki hiljem kui ots maas juba
Ma saan ilma gaasita ainult jalgrattaga veereda Masinaga seda ei suuda , pole julgust. Kardan üle lasta. 2 korda 5 cm asfaldist tagatulel puudu jäänd ja ühekorra masina pealt maha lennand , aga sain sidurist kinni ja võttis otsa alla. Ps mul on enduuro. Rolleriga kergem tagal lasta. Jalaga tagapiduriga jamamine on minujaoks jama, kuna ma pean hetkel suht pingutama et oma 110 kg stock kobakat tagale saada, ja tavaliselt nihkun tahapoole siis jalg ei püsi õigel kohal. Oleks vähe võimsam asi... Rolleril hea, lenksus tagapidurid, nagu rattaga lasta peaaegu. Ma annaks 25.- kui laseksid selle sama freedo 1 -ga tagal millega ma proovisin. Millel mingid megarasked rullid sees. Mis jutujärgi pidi 110 välja minema autospidosse. Aga see küll in dreams. See 5 klassi tüübi jutt ka. Tahtis muga 10km kiirendust teha Ma ei viitsi 10km lutt põhjas sõita millal ta lõpuks oma stock freedoga 110km kätte saab
Ära on mõõdetud 600m ja mõnikümmend peale, aga olen rohkemaks suuteline, kuigi pikalt laskmist ei harrasta väga, veereda mõnusam 8)