TALLINA HOOAJA AVAMISE ÖÖSÕIT 2013

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by xaicy+, Märts 10, 2013.

?

Kas oleksid tulija ka öösõidule , kui on ilus ilm ?

1. võibolla

35 vote(s)
    34.3%
  2. jah

52 vote(s)
    51.0%
  3. ei

15 vote(s)
    14.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Lamp on muidugi, kui sa autoga joonele ei pane :lol:
    Ok ok, läheb liiga teemast välja.

2. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    kas keegi on eelnevalt käinud öösõidul seal ei lammutatta 80-nega läbi linna vaid ikka nii nagu peab kuna on juba paar korda mendid võttnud teepeal terve karja vahele ja puhuma pandud tuleks mõelda ikka sellele et kokku tulekule ei tule sellised venna kõik kes on ägetad ja kukkuvad tagal lammutama jah oma masinaga maha ma ei jääks aga mõelge öösõidule tulevad vanemad inimsed kes hargipäeviti tööle sõidavad rolleriga nad jee hakkavad lammutama seal mõelge soliitsete inimeste peale ka :D
    marsuut oleks hea kui oleks mingi Järve servel-pirita-rocca-lammutage siis ülemite parklas-ja siis räägu-ning kui keegi viitsib minge arenale ka.
    tee peal lammutama hakkate siis korraldamisest järgimne kord jääb hea unistus :D :lol:

3. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    sellist juttu ajab ainult selline kelle masin üle 60 välja ei lähe ..

4. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    ja sellist juttu ajab vend kes korraldanud pole noh ma ka ei ole eks aga olen ikka näinud oma vend korraldamas ja ka venna klassi vend tra prägused korraldajad panevad paljuga puuse aga ma ise ei hakka elu sees võtma vastutust asja ees mida ma ei oska ja ma ei oska korraldada ja mul masin joogseb lebolt yle 80 välja lihtsalt korraldus on sitt

5. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    miks peaks keegi laskma ebareaalse kiirusega linnas? peaks ju arvestama nagu sellega ka et seal on inimesi kelle masin ei liigu 90-110 välja ja kui te nii laskma hakkate siis ilmselgelt olete järgmistel sõitudel väiksema kambaga

6. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    mu vend kes on enne korraldanud ütles selle xaicy+ peale hästi et need on need uued tattnokkad kes selle rk perssekeerasid ime et zone, saaremasin ja põrguvärk vastu pidanud on nende lollide seas :D
    ausalt siia on jäänud vähe vendasi kes suudaks õieti korralda kokku tulekuid nagu siin eelmine ja üle eelmine aasta oli.
    võtke keegi kes asja tunneb sekks ja tehke korralik asi mitte ärage ajaga mingit sitta et sõidame 80 läbi linna võtke siis oma sõbrad ja võrrid laske lampi 80 läbi linna mingi suurem marsuut läbi ja siis mõelge et kas ikka on mõtet nii nussida aju pole oma teha :D

7. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    hahahahhaha ma hakkasin kõva häälega naerma praegu :D :lol:

8. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Vene Scooter-Club'i öösõidul lastigi enamasti 60-70, maanteel nii palju kui torudest tuli :D

Aga minupoolt nii palju et öösel oleks lamp kogu tee 45'ga töristada, mõni ilusam lõik võiks saada ikka veidikenegi kiiremini liikuda.

9. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    vene scooter-clubi öösõit mitte rk-öösõit need on venelased kas tõesti on vaja keset linna tõmmata 80 nega :D
    ja mõni vaiksem tee otsake võib olla mingi 60-70 aga arvestage kui on kohal mõni soliidne inimene siis tuleks temaga ka arvestada mitte lihtsalt kaduda .

10. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    roheline , mida sa targutad ?

11. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    Aga minupoolt nii palju et öösel oleks lamp kogu tee 45'ga töristada, mõni ilusam lõik võiks saada ikka veidikenegi kiiremini liikuda.[/quote]

vene scooter-clubi öösõit mitte rk-öösõit need on venelased kas tõesti on vaja keset linna tõmmata 80 nega :D
    ja mõni vaiksem tee otsake võib olla mingi 60-70 aga arvestage kui on kohal mõni soliidne inimene siis tuleks temaga ka arvestada mitte lihtsalt kaduda .[/quote]
    +1

12. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    mida ma targutan ma räägin nii nagu asjad on mitte ei ole äge vend kes kukkub tagal teiste eest kihutama tagal lase oma hoovis ja ole õnnelik :D
    tglt kui keegi tagal nii väga kohe tahab sõita ja näitada et ta oskab ja teised ei oska eks siis ülemiste parkla või arena on see koht sinna tulevad need keda huvitab see keda ei huvita need trippivad siis juba kodu poole :D

13. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    ei ma ei lase tagal , aga 40 sõita öösõidul on naeruväärne ..

14. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    50-60 võiks olla ikkgi piirang kui ei sobi mine vene mobeetide korraldusele ja oled seal õnnelik.
    kõik ei ole idioodid kes laksutavad linna 100 km/h isegi kui välja läheb näitaks ma ise mendile rolluga 2 korda vahele jäänud arvan et enam pole vaja nii et parem karta kui kahetseda !!!

15. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    KAS SA SUL ON MINGI AJUPUUE ? , kas ma rääkisin mingist 80-100km/h ? kust sellised idioodid tulevad //// 55-70km/h on normaalne

16. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    kellel siin on aju puue ma räägisin et 50-60 on normaalne aga sinu jutt et seda juttu räägib vend kelle masin ei lähe üle 60 välja võis juba tähendata seda kavatsed vähemalt 80 täristada.

17. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    no mis mõte on sellise inimesega vaielda kellel igas kolmandas sõnas kirjaviga , ega aru nkn ei saa ..

18. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Eks see tõde ole seal kahe vahel. Muidugi võib öösel olla kiirus natuke suurem, aga arvestada tuleks siiski kõigiga. Luugid tuleb ka lahti hoida, et sinikuubedega lollakaid probleeme ei tule. Muidu grupis tagal laskmine on VALE! Kui midagi *PIIKS* läheb, kannatavad ka teised.

19. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Lisaks ütlen, et kui kellelgi peatamatu vajadus tagale tõmmata, palun ole hea ja jää grupist natuke tahapoole. Midagi sul juhtub, siis ei tõmba sa kümmet venda endaga kaasa.

20. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    +1

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte