TALLINA HOOAJA AVAMISE ÖÖSÕIT 2013

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by xaicy+, Märts 10, 2013.

?

Kas oleksid tulija ka öösõidule , kui on ilus ilm ?

1. võibolla

35 vote(s)
    34.3%
  2. jah

52 vote(s)
    51.0%
  3. ei

15 vote(s)
    14.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    jään ikka KTMi juttu juurde :)

2. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    siis oled ka korraltajaks kohe sündinud ja peaks paberid ka valmistama sulle ehk ???
    lihtsalt kui arvesse võtta masinad mis ei jookse välja teie 90 millega kavatsete ringi tikuda mida see vend tegema peaks mis kasu on siis kokkutulekust ühed lähevad eest ja osad tikusvad oma ette pimeduses kuna masin ei jookse nii palju välja ning ka seda kellel on probleeme eelnevalt politseiga ja ei taha neid (kuhu kuulun mina) ja tean et need sitat passivad öösel linnas ning ma arvan et on teisigi kes tahaks tulla öö sõidule aga sealsed vennad on nii ägedad et paugutavad 90-... km/h oma taga rattad alt ära !!!

3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    +1

4. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    no see on oma lollus kui tulla üldse sõitma kui tagaratas 2 poldiga kinni.. ma pole öelnudki et see 80-90 sõitmine õige aga lihtsalt nii on alati olnud. oodatakse järgi tavaliselt ka

5. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    asi ongi selles et kui oled korraldaja siis ole koos enamusega aga kes väga tahavad siis keegi ei hoia juu kettiga kinni teid võite ees ära paukutada mina ei vaja trahve ja isegi mitte lubade kontrolli enam :D :D

6. Targutaja

Targutaja New Member

22
    0
    0
    Ja kui lugeda sinu postitusi siis ma ütleks küll, et sa ei ole see õige inimene kes võiks öelda, et igas kolmandas sõnas on kirjaviga. Ja mis sõna on nkn ? on raske kirjutada välja nii kui nii? Käi rohkem Eesti keele tunnis, poja. Ja kui rääkida avamisest siis marsuut võiks ikka olla midagi teist, mitte see sama igav ja tavaline: järve või laagri maksimarket - mingi linna tuur - arena. Ja kiirusepiirang võiks jääda ikka rollerile kohaselt, kui ise näeks kedagi sellise juraga kihutamas ajaks alla.

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Varem ise käinud öösõitudel, kus sõideti nii mis torust tuli, ja polnud probleeme järgi jõudmisega.
    Jah, isegi piirajateta hiinakas sõitis sama kiirelt, ning masina tipp oli masendav ~70km/h, polnud mingitki probleemi järel püsimisega, sest teed polnud ühtlased sirged, ning seal kus olid sirged, sirge lõpus võtsid ees inimesed hoo maha, et kogu grupp jälle kurvides ühes oleks. Linnavahel oli kiirus siiski 50 kanti, kiiremini polekski võimalik normaalselt sõita.

See quote on nüüd youtubest võetud.

Ja no kurat, kui juba siis juba..

8. Targutaja

Targutaja New Member

22
    0
    0
    Pole põhjust kade olla, sest olen rollerit täitsa omanud ja oli veel Eesti ilusamaid. Ja kui rääkida Audi 100-st siis see on PÄRIS kõva auto, eriti veel kui quattro. Aga kahjuks või õnneks ei poolda Audisi ;)
    Ja alla ajaks just selle pärast, et tänapäeva nolkidel ei ole mõistust kupli all, neil vaja ööse tiristada majade vahel ringi ja linnaliikluses kihutada.

9. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    targutajal on minu arust mingil määral isegi õigus

10. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    mis asi seal õigus on ? see on täpselt sama hea kui ma lähen jalgrattureid rolleriga alla ajama , ja sulle audimees , kuidas sina siis rolleriga sõitsid ? tänavate vahel lükkasid ? idikas

11. Targutaja

Targutaja New Member

22
    0
    0
    Kuule tattnokk vali oma sõnu. Õnneks minu ajal oli enamustel inimestel mõistus peas ja ei kihutatud linna liikluses vaid sõideti rollerile kohase kiirusega. Aga tänapäeval vaatadki kuidas mingid väiksed 13 aastased vuravad autode vahel ringi, seades autojuhid suht nõmedasse olukorda ja kui peaks õnnetus juhtuma siis oleme meie,autujuhtid pahad kes tuututavad, teile tattnokatele ja siis teil nägu kõrvadeni.

12. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    Miks Selle pärast üle peab sõitma debiilik
    Sõida parem vastu puud oma autoga , kui sellega tõesti midagi paremat teha pole ..

13. pohjakas

pohjakas Member

226
    0
    16
    ajad muutuvad mis teha,ennemalt sõidsid autojuhid ka korraikumalt ja sama tehti ka mootoratta seljas olles,nüüd enam mitte aga ega siis liikluskultuuri puudumises pole süüdi vaid mopeedijuhid. nagu teada siis nooremad õpivad asju vanemate järelt,ning kui papa näitab oma võsukesele,et 50'ne alas annab ka vabalt 100'ga sõita siis ongi tulemust arsti oodata. üldiselt vastutab ju iga mopeedijuht nüüd ise oma tegude eest,niiet mis siis ikka vaielda kui igaüks teab millega riskib. (maha laseks muidugi need autojuhid kes jalgratturitest ja mopeedijuhtidest maantee peal väga ligidalt mõõda sõidavad,tra lugege liiklusreegleid,pedekad!)
    muidugi selliste asjade üle võiks vaielda eraldi teemas. :oops:

14. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    targutaja sõidab oma vana roostes bemmi nähvatsiga , ja kui sa tahad alla ajada ma arvan et sellise roostes junniga sa ei jõuaks mõnele rollerilegi järgi .. :lol:

15. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    See mis seal sulgudes on kirjas no bljää see on õigemast õigem , ma sõidan ise ilma peegliteta ja kui nüüd mingine näriline sõidam mingi poolemteeri pealt mõõda ja arvad et on kaskatöör nüüd no mai tea , ikka päris närvi ajavad sellised sellid .

16. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    keera peeglid külge, see on su oma viga juba

17. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    ega ainult peeglites pole ju asi , kui mul peeglid oleksid küljes need vennad ikkagist tulevad nii lähedalt ..

18. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Tule taevas appi, mida ma pean lugema. Nahhui nüüd vaja rääkida, millised need autojuhid on.. maailma parandamine algab siiski iseendast. Praegu teie jutust ei loe ma sugugi välja et olete paremad. Linnasõit = justkui autode vahel sõelumine ja kiiruse ületamine. Muidugi võib õhtul sõita 15-20 km/h kiiremini ja kes tahab veel kiiremini, aga siiski teiste ja enda ohutuse ning järgi jõudmisega tuleks arvestada! Ma täiesti mõistan, miks tänapäeva rollerijuhid on autojuhtidele suureks peavaluks ja vastupidi, kuna kõik on parajad eneseimetlejad ja käru keerajad! Pole vaja sõeluda ja ette keerata ning ohtlike manöövreid teha

Muidu öösõidul tuleks arvestada ka öörahuga ning sellega, et väga elumajade vahele ei tasu trügida
    Aga davai, lõpetaks nüüd selle teema ja räägiks normaalsuse piires juttu?

19. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    ma mõtlesin seda viimast osa, et öösiti ikka võiks öörahu olla mitte tagal paugutamine, võiks ikka teiste inimestega ka arvestada

20. Targutaja

Targutaja New Member

22
    0
    0
    *
    Vähemalt mõnelgi mõistust peas. Tore, et selliseid siit veel leiab.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte