TALLINA HOOAJA AVAMISE ÖÖSÕIT 2013

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by xaicy+, Märts 10, 2013.

?

Kas oleksid tulija ka öösõidule , kui on ilus ilm ?

1. võibolla

35 vote(s)
    34.3%
  2. jah

52 vote(s)
    51.0%
  3. ei

15 vote(s)
    14.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Targutaja

Targutaja New Member

22
    0
    0
    Naljanumber :lol: , üritad siit feimi saada ?

2. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    tõde on raske kuulata ..

3. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    ma arvan et mul mingi muudgi teha kui rks feimi sebida .

4. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    klge lõpetake ära, nahhui siin neid tülisi vaja ? olge lslt vait

5. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    kuule mees ma pakun, et kui sa teaks kellega tegu siis sa sebiks siin ausalt feimi!!! sellised sitakotid ajavad maksa üle koppsu tasuks parem arenema nurka tagasi kobida ja vait olla !!!
    aga kes targem see annab järele nii et see tauni haige paukugu edasi ja olgu äge oma ette ma parem kalduks teemale tagasi ja ütleks et kõik kes kohal andku teada et mina kohal ma luban ka et ma kohal ei tea kas oma masinaga või kellegi seljakott aga ikka kohal !!! :D
    ning kiiru nagu aru sain on korraldaja poolt teistega arvestav aga need uued tattid võivad oma ette nahujj tõmmata ja nii öelda ägedad olla oma ette. (KIIRUS EI TEE TEID ÄGETAKS VAID NÄITAB KUI SITAD TEE OLETE ET NAHUJ TÕMBATE ) aga palju jõudu organiseerijatele aga võin aitada kui mingit abi vaja :D

6. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    Kopsu üle maksa ikka. :p

7. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    Tegu on täiskasvanud imbetsilliga , kellel pole midagi paremat teha kui oma bmwga rollereid taga ajada ..

8. Targutaja

Targutaja New Member

22
    0
    0
    Kas ma olen üks kordki öelnud, et ma ajan just meelega mingeid nolke taga kes kihutavad oma rolleriga autode vahel ? Ja kas see on siis sinu arust normaalne, et mingi tattnokk kihutab linnaliikluses kahe auto vahelt läbi mingi 80ga ? Minu arust on see täiesti debiilsus ei sa aru kuidas sellistele load antakse. Ega ma jah teid selle juttuga targemaks ei te, te arvate, et see on täiesti normaalne ja panete edasi kuniks te ise aru saate, et see on täiesti loll tegu. Oma kiirus katseid võite kuskil lennuväljal teha, või oma kodu hoovis.

9. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    minu meelest teeb ikka igaüks seda mida heaks arvab , no ja selles on teil õigus et kui kihutad siis ajad ka teised ohtu .

10. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    Roheline ..
    mai saa aru miks siin teemas nii kurja venda mängid ? kui sind nägin ei olnud sa üldsegi nii suure suuga või karm kutt , siis rääkisid küll normaalsemalt .. ja ma arvan et siin päris igaüks ''tatt'' ei ole ..

11. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    see ei ole tõesti normaalne , ise ei sõida kunagi autode vahelt , sest lõppkokkuvõttes ei võida sa rohkem kui paar minutit ...

12. Targutaja

Targutaja New Member

22
    0
    0
    hea kuulda.

13. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    kui kõik on jälle sõbrad oma vahel , siis võiks rääkida teemast ka natukene 8)

14. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    dvj jah kõik said nüüd oma lasteteemast üle ja oleks aeg hakkata kirja panema kes kohal kes ei !

15. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    ma kindlalt kohal oma pesooga :D

16. Sassu+

Sassu+ Member

309
    0
    16
    Ma ka kohal kindlalt.

17. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
    Ilmselt pakika peal. Võrr suri ära :|

18. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    mis juhtus mauno ? / mis siin prglt ikka rääkida :D ainult marsuut tuleb korralikult paika panna ..

19. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    praegu hetkel ei ole marsruudiga midagi tehtud ? nagu selle mõttes et pole mõeldud v mingiseid variante pakutud ?

20. roheline-

roheline- New Member

418
    0
    0
    jah ega vast veel pole jah see parsuut paigas aga selles päevases avamais postituses oli kaks marsuuti pikkem ja lühem aga lühema võiks siis öö sõidu jaoks jätta nkn pikkem osutus seal valituks :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte