Igal ühel oma maitse, ma ei seedi neid lühikese persega kupeesid absoluutselt, enam rõvedamat bemmi pole IMO.
Lühikese persega on Compact , ma räägin õigest kupeest mis on pika persega , compactid kõige mõtetumad junnid üldse .
ei tea, isegi mitte muigama ei pannud, aga hea enesehinanng sull. Muidu e30 ilusam minu silmis kui e36
Nooooo tundub veel lumega aega olevat, tehke ära no vahet ei ole ju kes korraldab, pole see raske ka, paned kuupäeva paika ja marsa paned nagu eelmine kord.
Pange mingi kuupäev paika lihtsalt ja tehke ära, marsruut tehke ka mingi lebo: Järve parkla - vabaduse puiestee - laagri lõppu - pärnu maantee - hiiu grilli juurest vasakule - tähetorni - kadaka tee - tondi selver - ja sealt räägu - ja arena vms Lihtne juuu
Ma panen aja ja marsruudi ja koha paika ja tulge kohale Ootate pool tundi ja siis hakkate sõitma ja võtate rivvi ja keegi sõidab ees lihtsalt
ei usu, et palju raffast tuleb, et peaks liiklust häirima. peaasi, et tipptunnil ei korraldaks :roll: keegi võiks auto ka orgunnida etteotsa
Jan, sa muidu liigud kaherattalisega edasi, peale aeroxi müümist? Võimalik et järgmise aasta hooaja avamisel hiidlased ka Tallinnas platsis, kui hästi läheb.
No kevadel hästi läheb siis plaanis ikkagi sama setiga rox kokku panna Hobi on hobi ja sellest lihtsalt lahti ei saa !