palju keskmised trahvid selle eest? mingi paarkend euri?? kui lubade tegemine rohkem maksab pole vist väga mõtet neid teha???
ega jh, eesti valitsus kõik nii putsi keeranud :roll: lubade tegemine maksab mingi 200+ euri, siis ega ikka ei viitsi lube teha. pigem ootavad natukene, et saaks autoload ise sain 100 euri, kuid osad saanud 40 ja 50
suht eepiline ja , ment võttis vahele tegi protokolli , kõrval tänavasse pill pöörde minema need on need kuradi 125cc pillid .
minu arvates , et kedagi need load küll kinni ei hoia .. kardan et lihtsalt pole viitsimist seetõttu võiks tulla järgmisel aastal väga meeldejääv kokkutulek
nagunii kui ühekorra trahvi saaksid selleeest siis oleks teine jutt sul.[/quote] Seda ütled sina ja sa mõtled, et kui ma trahvi saan, siis viskan rolleri nurka, lähen nutan kodus patja?? Noup, sõidan edasi, mind need trahvid ei takista [/quote][/quote] tundud olema suht hardcore vend siis [/quote] aga miks ma hardcore vend pean olema? lihtsalt ütlesin , et mina ei viska rollerit trahvide pärast nurka seisma .
Jajaa, ja siis mingi aeg plaan autokooli minna, et B lube saada ja mingi bemmiront soetada, aga oh häda. Ei saagi, sest varasemast kehtivad liiklusrikkumised peal. Siis lähed küll koju patja ulguma.
mis räägite tuttav sai esimene kord kiiruse ületamise eest + load ja teine kord load. mis arvad sõidab ikka edasi tal savi need load.
mul täpselt samamoodi , esimene kord sain kiiruse ületamise eest + load teine kord 125cc + load + üv + kindlustus
Kui ema ja isa maksavad siis vb tõesti poh yolo, 2-3 trahvi oleks lubade tegemise raha täis ja 3-4 aasta jooksul 2 või 3 protokolliga hakkama ei saaks, tuleb veel arvestada, et kui esimene on 50 siis järgmine on 100 ja kolmanda arvutage ise!
ise sõitsin terve hooaja ei saanud kordagi lubade pärast ja plaanis ka järgmine hooaeg sõita sõber sai raplas esimese korraga 100.-
loodame,et sa ära ei sõnunud rain tegi selle hooaja alguses neosega essa otsa raplapeal,nagu sõitma sai hakata olid vilkurid järgi