Tallinn Chat

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by Z0ne, Aug 24, 2012.

1. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    mendid tulevad järgi , aga kui nad nii saamatud on et ei n2e kuhu ma keerasin v nii , nad peaksid olema ju hea välja õppega aga vist ikka ei ole niiet GUYZ punn põhja ja minekut :DHoidge Tagal ..

2. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    NONII QUTID , paar kuud veel ja ongi talv läbi ..
    võiks hakata vaikselt mõtlema plaane välja , ja palun kes on eelnevatel aastatel osalenud .. kirjutage mis võiks olla just see aasta teisiti

3. matu375

matu375 Member

214
    0
    16
    No alustuseks pakun mina välja, et hooaja avamine võiks alata kuskilt teisest kohast kui Järvelt ( saan aru küll, et traditsioon vms aga ikkagi )

4. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    kindlasti olen sinuga ühel arvamusel , PAKKUGE NÄITEID KÕIK ??

5. KymcoS904

KymcoS904 New Member

274
    0
    0
    Tondi selveri seekord :roll:

6. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Kui keegi vanadest ei korralda see aasta siis t6enäoliselt korraldaks ise ja pakkuda oleks Roca katusel, Krisiine katus ja Vabakas, vb ka Viru aga ma ei mäleta kas seal oli tasuline.

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Mina ütlen nii palju et Arena peab sisse jääma, lihtsalt selle pärast et seal on hea pikk sirge. :lol:

8. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    lased bemmiga tagal? :lol: Pange soovid kirja, hakkan plaani hauduma

9. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Tulge Tartusse hooaja avamisele.

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    Plaan üks teine asi arenal kurjaks ajada :D

11. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    arena peab jääma mudu lambi, ma arvan, et järve selver oleks kogunemiseks ikkagi parim :roll:

12. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    +1, kui hiidlased tulekul, siis Järve Selver või Laagri Maksimarket oleksid parimad variandid.

Midagi reformida on mõttetu, jätkaks traditsiooni :p

13. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    miks ei võiks see maarjamäel toimuda ?(algus)

14. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    jutustage edasi..

15. Z0ne

6,380
    1
    38
    Maarjamäelt kehv liikuda kuhugi suunas, sellisel puhul peavad paljud inimesed kesklinna poolt sõitma pirtale, sealt lähevad nvn kõik tagasi linna.

16. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    suht tõsi küll .. sellepeale ei mõelnud . :D aga pakkuge varjante

17. matu375

matu375 Member

214
    0
    16
    Mis see järvelt parem, samamoodi kõik kes liiguvad pirtal, lasnast jne sõidavad linnast läbi, et jõuda järvele ja pärast tagasi. Kokkutuleku mõte ongi ju sõita ja ei tohiks väga viriseda ? :lol: Vähemalt saan mina nii aru aga ega see väga suurt tähtsust ei oma kah,

18. Z0ne

6,380
    1
    38
    Järvelt saab minna laagri poole ka kergelt, läbi linna parem minna jne.
    Aga parem oleks tegelikult küll kui keegi teine korraldaks, endal pole enam kindel kas on võimalik korraldada.

19. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    miks pole selle kindel ? , sa nkn tuled ( SAOLEDRKJUMAL) .. minu arvates võiks tõesti olla nii et maarjamäelt tõmbaks viimsi , siis sealt otse läbi lasna ...........

20. Z0ne

6,380
    1
    38
    Lasna teed on sellised ilusad siledad kaa..

Jaga seda lehte