mendid tulevad järgi , aga kui nad nii saamatud on et ei n2e kuhu ma keerasin v nii , nad peaksid olema ju hea välja õppega aga vist ikka ei ole niiet GUYZ punn põhja ja minekut Hoidge Tagal ..
NONII QUTID , paar kuud veel ja ongi talv läbi .. võiks hakata vaikselt mõtlema plaane välja , ja palun kes on eelnevatel aastatel osalenud .. kirjutage mis võiks olla just see aasta teisiti
No alustuseks pakun mina välja, et hooaja avamine võiks alata kuskilt teisest kohast kui Järvelt ( saan aru küll, et traditsioon vms aga ikkagi )
Kui keegi vanadest ei korralda see aasta siis t6enäoliselt korraldaks ise ja pakkuda oleks Roca katusel, Krisiine katus ja Vabakas, vb ka Viru aga ma ei mäleta kas seal oli tasuline.
Mina ütlen nii palju et Arena peab sisse jääma, lihtsalt selle pärast et seal on hea pikk sirge. :lol:
+1, kui hiidlased tulekul, siis Järve Selver või Laagri Maksimarket oleksid parimad variandid. Midagi reformida on mõttetu, jätkaks traditsiooni
Maarjamäelt kehv liikuda kuhugi suunas, sellisel puhul peavad paljud inimesed kesklinna poolt sõitma pirtale, sealt lähevad nvn kõik tagasi linna.
Mis see järvelt parem, samamoodi kõik kes liiguvad pirtal, lasnast jne sõidavad linnast läbi, et jõuda järvele ja pärast tagasi. Kokkutuleku mõte ongi ju sõita ja ei tohiks väga viriseda ? :lol: Vähemalt saan mina nii aru aga ega see väga suurt tähtsust ei oma kah,
Järvelt saab minna laagri poole ka kergelt, läbi linna parem minna jne. Aga parem oleks tegelikult küll kui keegi teine korraldaks, endal pole enam kindel kas on võimalik korraldada.
miks pole selle kindel ? , sa nkn tuled ( SAOLEDRKJUMAL) .. minu arvates võiks tõesti olla nii et maarjamäelt tõmbaks viimsi , siis sealt otse läbi lasna ...........