mina v6in olla yks korraldajatest! andke teada kes veel korraldamisest huvitatud teeks 3-4 jakesi 2a selle siis
Mõelge jaa siis väike teekond. Minu soovitused oleks, et Järve selver, Rocalmare keskus, Räägu ja Arena jääks sisse. Peale Arenat võiks ka kuhugi edasi minna, näiteks Piritale või kuhugi. Lõpp-punkt Z0ne garage ning sealt läheb laiali :lol: Aega veel on, kiiret pole.
järve selver alguseks hea koht kõik oskavad sinna tulla kohe võiks minna z0ne garaazi tarmo annaks kõigile igast stuffi siis garaazi kõrval olevasse hessi sööma ning koju ära.
Ma arvan et j2rve selverit pole m6tet sisse j2tta, ma pakuks v2lja nii et algus rocka katusel ja l6pp arenal vahepeal midagi kesklinnas. Vb sebin meile filmimehe, igaljuhul v2iksed plaanid on.
noo järve selku saand traditsiooniks juba ju ilmselt algab ka seekord sealt ise mõtlesin järve selver - läbi linna lauluväljaku juurde sinna mälestussamba vms (see pikk ja püstine huinjaa) juurde - tripiks linnas veel natuke - räägu - arena ja kui soovi siis võib veel edasi vaadata
+1 see j2rve nii m6tetu, ja see aasta on vaja 4 venda kes teid kinni paneks kuna eelmine aasta oli kahe mehega see suht kusine.
sisuliselt h22letus tehtud, kui pakkusin rocka välja siis järgmised kolm neli posti olid sisuga "+1" või taolised.