jah kuid ikkagi, hääletusega oleks vähe lihtsam poleks omavolitsemist-jääks nii nagu kõigile oleks mugav mitte vaid osadele.
Ma arvan, et kui kellegil soovi hooaja avamise teema kohta mingit iba ajada, siis seda võiks teha siin ja edaspidi võikski avamise teema puhtaks jääda! Siin arutada korraldajate värki ja siis kui asjad kindlad,võiks avamise teemale mingit selget info kirjutada! Peace! no hate
Et mis kell teeme siis? Ma pakkuks välja kell 3 kogunemine ja 3.15 sõidame välja, siis päike jõuab ära soojendada, kaugemalt tulevad kohale ja pohmakas üle.
3 kogunemine, siis 3:30 väljasõit. 15 minutiga rahvas kokku saada läheb liiga kiireks, eriti kui mõnel masinaga mingi apsakas juhtub ja läheb selle tõttu natuke kauem.
Kindlasti veereb, pool tundi kogunemiseks on väga normaalne aeg, siis saab juba algul ka veidi muljetada. 8)
Kunagi ei tea, kes juhtub liiga vara juba kohale ja ei viitsi tühja enam kärutada. Aga 30 minutit tutvust teha teistega ning teiste masinaid uurida, pole nagu väga pikk aeg. A kellegil tallinna peal normilt pikka piaggio kickivänta pole? Selle väikese junniga annab boostrit tööle panna
kui kellelgi mu vivacityle pakkuda siis võib ka ps sest mul ka krt sitt kicki vänt tra peksad jala valusaks selle väikse pabulaga
ou kas võimalik poleks hiljemaseks lükata seda kogunemist , ma vist ise ei jõuaks selliseks ajaks , aga no ja ma pole mingine ütleja aga siiski võiksite panna kogunemise mingi 17 peale ... naisel sünnipäev kümnendal ja siis ma nagu mõtlesin et võiks ta sünnipäeval ära olla ja hommikul siis liiguksin tallinna tagasi .. kui oleks võimalik oleksin tänulik 8)