Tallinn Chat

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by Z0ne, Aug 24, 2012.

1. xaicy+

xaicy+ Member

372
    0
    16
    arvan et jääb ka roca , sest vahel võib ju proovida ka midagi uut ja see oleks täpselt sobiv :)

2. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    jah kuid ikkagi, hääletusega oleks vähe lihtsam poleks omavolitsemist-jääks nii nagu kõigile oleks mugav mitte vaid osadele. :p

3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    ole vait tunnen küll :D va õika

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Keegi tehke kokkutuleku teema ära, sinna teemasse tehke hääletus.

5. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
  6. Jan..olen.

Jan..olen. Member

223
    0
    16
    Ma arvan, et kui kellegil soovi hooaja avamise teema kohta mingit iba ajada, siis seda võiks teha siin ja edaspidi võikski avamise teema puhtaks jääda! Siin arutada korraldajate värki ja siis kui asjad kindlad,võiks avamise teemale mingit selget info kirjutada!
    Peace!
    no hate

7. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    Et mis kell teeme siis? Ma pakkuks välja kell 3 kogunemine ja 3.15 sõidame välja, siis päike jõuab ära soojendada, kaugemalt tulevad kohale ja pohmakas üle.

8. Z0ne

6,380
    1
    38
    3 kogunemine, siis 3:30 väljasõit. 15 minutiga rahvas kokku saada läheb liiga kiireks, eriti kui mõnel masinaga mingi apsakas juhtub ja läheb selle tõttu natuke kauem.

9. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    pljus odin!

10. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    no jep aga ega vast keegi sinna kella 3 ka kohale ei veere kui teada et 30 min passimist.

11. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Kindlasti veereb, pool tundi kogunemiseks on väga normaalne aeg, siis saab juba algul ka veidi muljetada. 8)

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kunagi ei tea, kes juhtub liiga vara juba kohale ja ei viitsi tühja enam kärutada.
    Aga 30 minutit tutvust teha teistega ning teiste masinaid uurida, pole nagu väga pikk aeg.
    A kellegil tallinna peal normilt pikka piaggio kickivänta pole? Selle väikese junniga annab boostrit tööle panna :D

13. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    kui kellelgi mu vivacityle pakkuda siis võib ka ps sest mul ka krt sitt kicki vänt :D tra peksad jala valusaks selle väikse pabulaga

14. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    ou kas võimalik poleks hiljemaseks lükata seda kogunemist , ma vist ise ei jõuaks selliseks ajaks , aga no ja ma pole mingine ütleja aga siiski võiksite panna kogunemise mingi 17 peale ...
    naisel sünnipäev kümnendal ja siis ma nagu mõtlesin et võiks ta sünnipäeval ära olla ja hommikul siis liiguksin tallinna tagasi .. :p kui oleks võimalik oleksin tänulik 8)

15. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    see liiga hilja juba :D 15 on norm täpselt

16. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    no seda küll ja , aga te mingist hääletust ei viitsiks teha topite mingised kellaajad , nagu :D

17. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    muidu nagu kui see öösõit on ära onju , keegi laitse kanti ei sõida v ?

18. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    õika nii väike , ring ainult nagu :D siin pole võimalik eksidagi :D

19. Nikita_1

Nikita_1 New Member

257
    0
    0
    oled laitse lossi juurest,v ?