noh ja ma üritan ennast kah kohale touimetada äkki jõuan kuidagi aga kui ei iis vb kuskilt poolepealt lendan kohale
Keegi teid ka kinni paneb? :roll: Sry pole viitsinud lugeda, aga öösõitu saate kohal ka mõelda ja arutada.
Mii tuu. NÜÜD SIIT KÜSIMUS TEILE KES TEID KINNI PANEVAD: Algselt oli kokkulepe 27.Aprill teha nn ''marsuudi läbisõit'', aga nüüd tekkis üks väike AGA.. Nimelt, peaksin ma tulema 19.Aprill enda rollerile järgi eesti, see tähendab seda, et siis ma ei saaks enam tulla 27.aprill eesti.. Ja peaks tegema ''Marsuudi läbisõidu'' 20.Aprill.. Vabandan, et nüüd äkitselt asjad muutusid.. :/ Seega kes teist saaks tulla ja kes mitte? SxBoyka?? Typhoon?? Rol?? MarioC Uje Z0ne?? Vabandage kui keegi jäi puudu ei mäleta enam.. 20.APRILL Osaliselt päikesepaisteline ilm 5...11° Tajutav 1...10° Päeval väga timm
Kes ei tea siis ma pole teedekinnipanija, kuid kui läbisõit tuleks hiljem, hüppaks läbi kui masin koos.
teedekinnipanijad lepivad kokku kuhu kes blockima l2heb. Muidu see vend kes filmib on siis kindel? Ja ta töötleb ka seda mida teised filmivad?
Pigem jätame siis hiljemaks ehk 27.Aprill kuna siis saab ka MJbike tulla.. See sobis minuteada kõigile .
filmijaid peaks olema normaalselt (nii palju kui ma kuulnud) ja kui kellegil mingit suurt soovi videot teha pole siis saan lasta tuttaval midagi erilist teha. Avapauk 2013 kõik kirjas jne..