Re: Hooaja avamine 18 mai 15.00 roheline- kui ta sitt korraldaja siis korralda ise vms ? sa ise ei suudaks sedagi
Re: Hooaja avamine 18 mai 15.00 sa pole mind korraldamas näinud ! kui kui sa korralduse enda õlule võttad oled ise süüdi keda see kottima peaks kui sul oma vead masinal ega korraldaja peab olema kõigega arvestanud ! võimalik on tõesti, et ma ei suudaks nii paljugi ja selle pärast ma ei korralda ka ! krt kui 2 päeva enne hakkata ajaga mängima siis on ikka kahtlane küll see korraldus !
Re: Hooaja avamine 18 mai 15.00 Alguses oli Mjbike ültse korraldaja vms , aga ta hüppas alt ära ja tarmo oli nii hea ja võttis enda kanda selle koormuse muidu keegi teine ei oleks julgenud korraldada .
Re: Hooaja avamine 18 mai 15.00 ma ütlesin ennist, et ma pakkun, et ma ei oska korraldad jah selle pärast ma seda ei teegi ! lihtsalt tarmo ei ole mingi ingel siin nüüd kuna ta selle korraldas ! ja avamine toimubki 11. mai muidu kuna see 2 kuud ette proneeritud siis las olal 11.mai Z0ne ise kirjutas ka, et 11 mai.
roheline , ära seleta nii palju.. Ta oli ainus inimene kus julges seda üldse enda peale võtta , ja tema ei ole selles süüdi et eelmine "korraldaja" alt hüppas. ps. ära mängi isa
Re: Hooaja avamine 18 mai 15.00 kuule ma arvan et keegi ei sõidaks mingise sitta ilmaga , nahui sa tuled plõksima siia , türa tee ise see avamine siis saad teada milline tunne on ja peaks nagu teiste peale ka mõtlema veits , ma tahaks teada kes sõidab mingise sittase ilmaga ? ja sa oled üldse ise kohale ilmuja v ? vist mitte , niiet ära tule siia kargama niisama kui munnigi ei tea ! :-x
kas see on nüüd täesti kindlalt ära otsustatud , sest mai viitsi niisama rabelema hakkata nagu selles mõttes lubati ju vihma ja ilm ei pidanud kõige parem olema , aga jah ise teate mis teeete , ma lihtsalt mainin et mina ei tule kui vihmane ..