Siuke tunne et laivis pole küll kedagi näha :lol: usun et keegi enam ei viici süveneda mis kuupäeval see majandus toimub.
Hei Pakuti siin välja et korraldaks ise seeaasta,sest eelmine aasta jäädi rahule... Omalt poolt pakuks välja,et järgmine laup,sest homseks lubati vihma tsipa ja endal kinni.Järgmine laup.oleksin autoga ees olemas ja marssuut ka mõeldud! Kui sobib siis andke Feissbuuki teada vms... Tervitustega Simon
Pole vaja edasi lükkata,kui tuleb hea ilm,siis on vaja korraldada.Kuid teha nädala hiljem ei anna teile suht eriti rohkem inimesi.Tulen esimest korda teie kokkutulekule ja tahaks näha inimesi.
ilm.ee-st : Ennelõunal on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sajuhood jäävad harvemaks
Ma igatahes kohal ja üritus toimub , Machine ka seal seega ei usu , et jääb ära kuna juba on korraldatud siuke teema , siis ka toimub .. kui tõesti läheb ilm väga sitaks ära , siis tõesti võimalik , et see teema jääb ära , aga eks näis ei tasu hõisata enne homset .
Ma igatahes kohal homme kell 15.00, kui just täieliku padukat tule... Keegi visaku PSi- number mulle vms, vb helistab läbi vms.
mina oleks ka poolt tglt aga ikkagi asi otsustatud, et homme kui vihma ei saja ! aga siin inimesed aktiivsed, ehk kellegil vedeleb tallinnas kuuri all mõni roller millel oleks numbrimärk, ma laenaks seda numbrimärki ja teeks sellele kindlustuse ka ära ! tuleks homme ise järgi ka kui vaja !