Kahju oli vaadata, kuidas poisid maha jäid rivist Igatahes, mul üks kiire video renderib juba ning õhtuks on lootsust seda youtube'st leida
no nii, sain VIDEO VALMIS! http://www.youtube.com/watch?v=B4ujI2QavQQ Lükake HD peale ja loodan, et meeldib (esimene kord kiivri külejst filmida nii, osad klipid läksid kanni, sest kaamera oli nii maha suunatud. 2. Ei kujuta ette, mis teises klipis jutus, sellegipoolest loodan, et video meeldis )
Kas need asjandused valgusfooridel on kaamerad,mis pildistavad numbrit kui punasega sõidad?Kui jah siis peaks paar inimest(k.a ka mina) trahvikviitungit ootama (((( Nüüd hakkan kah videot kokku panema.Suht palju filmisin kokku,tervelt 9,5GB
Sellest kohast ma räägingi.Seal rippusid fooride küljes üleval mingid karbid,millel olid mustad avad ning mis meenutasid kaamerat.Aga kolonn võis ka veidike ootada.Muidu nii nõme,kui paar inimest jääb ootama ning terve kolonn sõidab minema.Marsruut võis olla ka selline nagu oli varem otsustatud.Et enne Räägut on Maarjamäe.Tänu kõigile,kes kohal olid ning eriliselt tänan inimesi ,kes sõitsid kolonnis normaalselt.Päris hea oli muidu
Natukene niru oli muidu avamine. Rahvast eelmiste aastatega 2x vähem No plussiks ikka see, et teede kinnipanijad olid, kuid kuidagi lahjaks jäi ikka :|
Mõnes kohas ei kannatanud blokeerida, mõnes kohas polnud vajagi. Rocca ring oli aga lahe, üks rida blokeeriti, teises sõideti rahuga edasi, lõpuks suruti blokeeritud rida ka liikuma.
Blokkijaid peaks rohkem olema ja ennem peaks ära vaatama kus blokkida ning võisk helkurvest ka olla. Muidu polnud väga viga, aga vähe rahvast oli ja mõnes kohas lasin punasega üle, sest ei tahtnud maha jääda. Tegin paar pilti ka varsti panen üles.
rocca ringil.kakumärle minnes saime ilusti blokeeritud, aga tagasi tulles ehk maarjamäele minnes, ei olnud midagi teha kuna meist oleks üle sôidetud mdu